Tako se slavi

Hit na internetu: neobična proslava 100. gola oduševila navijače

Foto: Reuters/Pixsell
Bradley Wright-Phillips
Foto: Reuters/Pixsell
Bradley Wright-Phillips
Foto: Reuters/Pixsell
Bradley Wright-Phillips
Foto: Reuters/Pixsell
Bradley Wright-Phillips
Foto: Reuters/Pixsell
Bradley Wright-Phillips
26.07.2018.
u 12:37
U 2. minuti Englez je odlučio pobjednika, a pogodak u Washingtonu bio je njegov 100. gol za crvene bikove
Pogledaj originalni članak

Napadač New York Red Bulla Bradley Wright-Phillips posebno će pamtiti utakmicu MLS lige protiv DC Uniteda (1:0). U 2. minuti Englez je odlučio pobjednika, a pogodak u Washingtonu bio je njegov 100. gol za crvene bikove.

Proslava je bila vrlo neobična, jer nakon što je zatresao suparničku mrežu skinuo je dres s brojem 99, a ispod je nosio drugi dres sa 100 na leđima. Naravno, sucu to nije promaklo pa je Wright-Phillips dobio žuti karton.

Njegova proslava gola oduševila je navijače i ubrzo postala hit na internetu. Engleski napadač u karijeri je igrao za Manchester City, Southampton i Plymouth Argyle, ali svoj igrački uzlet učinio je u SAD-u.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.