Ne ide na Eurobasket

Hezonja napokon progovorio: 'Čekao sam da to Aco kaže, ali...'

Foto: FIBA
Mario Hezonja
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Hezonja
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Hezonja
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Mario Hezonja
Foto: Reuters/PIXSELL
Mario Hezonja
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Mario Hezonja
13.08.2017.
u 15:39
– Nisam ja odlučio da se ne javim jer ne želim igrati, već sam bio prisiljen na to.
Pogledaj originalni članak

Za Dubrovački vjesnik iz Los Angelesa javio se košarkaš Orlando Magica Mario Hezonja s namjerom da objasni razloge svojeg ovoljetnog neigranja za hrvatsku reprezentaciju: 

– Dva mjeseca nakon što je prenesen samo dio izjave u kojem se govori kako ću propustiti Eurobasket, a ne zbog čega ću ga propustiti, imao sam razgovor s izbornikom Petrovićem kojeg sam upoznao s tim da imam problema s tetivom. Čekao sam da on to kaže, ali nije, rekao je Hezonja pa dodao:

– Nisam ja odlučio da se ne javim jer ne želim igrati, već sam bio prisiljen na to. Uostalom, još uvijek radim po posebnom programu i to ovdje u Los Angelesu. Ja želim igrati za reprezentaciju, ali ne sada ne mogu – kazao je Hezonja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 49

GR
grabice
17:35 13.08.2017.

Samo naprijed Hezonja ozdravi.A papcima nemas sto objasnjavati.Tko je dobronamjeran zna tko si i sto si i tko ti je obitelj.

AU
Audi1900
16:45 13.08.2017.

Cekamo te sa veseljem.Sretno

MO
mobitel20
17:14 13.08.2017.

Mario je zrtva velikosrpsko-srbocrnogorske agresije. Obitelj mu je prognanicka, ujak je poginuo za Hrvatsku. Sigurno je ozlijedjen i ja mu vjerujem. Igrat ce on i dalje za Hrvatsku,naravno. Izmedju ostalog i da razalosti ove jugonacionalisticke trolove koji kao, "brane cast", a u stvari samo nastavljau stari srbo udbaski posao "proizvodnje bijesa" i svadjanja Hrvata. Europsko prvenstvo je vazno, i momci ce sigurno osigurati daljnje nastupe pa ce s Hezonjom biti jos jaci i bolji. Ozdravi Mario, i shvati da mnogi "komentatori" su tu s necistom nakanom .