Vettel drugi

Hamiltonu VN Španjolske, Räikkönen tješio uplakanog dječaka

Foto: Reuters/PIXSELL
Lewis Hamilton
Foto: Reuters/PIXSELL
Lewis Hamilton
Foto: Reuters/PIXSELL
Lewis Hamilton
Foto: Reuters/PIXSELL
Lewis Hamilton
Foto: Reuters/PIXSELL
Lewis Hamilton
14.05.2017.
u 16:32
Hamilton je do 55. pobjede u karijeri i druge ove sezone došao pretekavši u 44. krugu vodećeg Nijemca Sebastiana Vettela (Ferrari), koji je utrku završio drugi.
Pogledaj originalni članak

Britanac Lewis Hamilton u Mercedesu slavio je na F1 Velikoj nagradi Španjolske, pete utrke Svjetskog prvenstva vožene na stazi Catalunya pokraj Barcelone. Hamilton je do 55. pobjede u karijeri i druge ove sezone došao pretekavši u 44. krugu vodećeg Nijemca Sebastiana Vettela (Ferrari), koji je utrku završio drugi, dok je treći bio Australac Daniel Ricciardo (Red Bull).

Trećeplasirani u ukupnom poretku Finac Valtteri Bottas (Mercedes) odustao je zbog kvara na motoru, dok su se u prvom krugu sudarili i odustali Finac Kimi Räikkönen (Ferrari) i Nizozemac Max Verstappen (Red Bull).

Nakon sudara kamera je na tribini ulovila uplakanog dječaka u majici i kapi Ferrarija. Tužni dječak ubrzo je postao hit na internetu, a pred kraj utrke u društvu mjake upoznao se s Räikkönenom. Bio je oduševljen i sasvim sigurno je zaboravio ružan trenutak njegova junaka s početka utrke.

U ukupnom poretku vodi Vettel s 104 boda, a Hamilton sada ima samo šest bodova manje.

Sljedeća utrka je klasik F1 - VN Monaka 28. svibnja. 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AU
austrougarskigeneral
19:16 14.05.2017.

mali je plakao veliki kimmijev fan,,utrka je bila odlična