DOŠLI BI BEZ ODŠTETE

Hajduku ponuđeni Matić i Čabraja

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hajduku ponuđeni Matić i Čabraja
13.01.2017.
u 00:30
Ukoliko Hajduk pokaže interes Matić i Čabraja bi stigli bez odštete, a otvorena je i opcija da u Poljudu budu do ljeta na svojevrsnoj provjeri.
Pogledaj originalni članak

Hajduku su ponuđeni 22-godišnji stoper Bernardo Matić i godinu dana stariji Dejan Čabraja, koji igra na napadačkim pozicijama.

Matić je nosio dres Zagreba, a Čabraja je, nakon provedenih dana u mlađim kategorijama Dinama, igrao za Inter i Lokomotivu da bi prvi dio sezone nosio dres Rudeša.

Ukoliko Hajduk pokaže interes Matić i Čabraja bi stigli bez odštete, a otvorena je i opcija da u Poljudu budu do ljeta na svojevrsnoj provjeri. 

>> Hajduk počeo pripreme za proljetni dio sezone, pogledajte kako je bilo na prozivci

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MA
magnum2013
16:17 13.01.2017.

Pa što će njima Čabraja i Matić? Neka protegnu noge do Podcrkavlja i Bickog sela. Tamo imaju dvojica taman koji njima trebaju. Nemožeš ih stići koliko su brzi, a bolji su i od Tićinovića. Koštaju juhu, odrezak i salatu dnevno. To se ne propušta!!!!!!

IK
Ikonoklast
01:20 13.01.2017.

strasna pojacanja...

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
09:42 13.01.2017.

Hajduku ponuđeni Matić i Čabraja ali oni uz Boga i domoljublje žele Messija i Ronalda.