PROMETNO JE U SPLITU

Hajduk problem veznog reda riješava igračem iz Ekstraklase?

Foto: Gornik Zabrze
Hajduk problem veznog reda riješava igračem iz Ekstraklase?
25.07.2022.
u 14:15
Na Poljudu traže nova pojačanja u vidu stopera i kreativnog veznog igrača, nova meta je pronađena u Poljskoj.
Pogledaj originalni članak

Sportski direktor Hajduka, Mindaugas Nikoličius, radi punom parom na dovođenju novih lica u svlačionicu. Majstori s mora imaju dosta problema u veznoj liniji gdje sve pada na leđa Filipa Krovinovića

Nazire se novo pojačanje podno Marjana, poljski mediji tvrde da Bijeli žele dovesti ofenzivnog veznog Bartosza Nowaka, 28-godišnjaka iz inače prijateljskog kluba Gornika iz Zabrzea. 

 

Nowak je u Gorniku proveo zadnje dvije sezone, pritom je upisao 69 nastupa i dodao 14 golova i 11 asistenciju. Cijelu karijeru je proveo u poljskim klubovima, igrao je u dresovima Stal Mielcea, Rucha, Polonije te Miedza. Nastupao je i za mladu poljsku nacionalnu vrstu. 

Transfermarkt ga procjenjuje na 1,8 milijuna eura, može igrati i na mjestu centralnog veznjak iliti 'osmice'. Splićani još nisu poslali službenu ponudu, dok je ona Rakowa glatko odbijena, Nowaku ugovor istječe idućeg ljeta.

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Dalmatinac1911th_4
Dalmatinac1911th_4
02:11 26.07.2022.

Nema šanse da taj dođe u Hajduk, ali eto dobili ste klik i komentar od mene. Bit će plaće ovaj mjesec. ;)