ODLAZI S POLJUDA

Hajduk nekoliko sati prije prve europske utakmice prodao dokapetana

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Hajduk nekoliko sati prije prve europske utakmice prodao dokapetana
26.07.2018.
u 18:27
Radošević će se u danskom klubu pridružiti još jednom nekadašnjem igraču Hajduka, Anti Ercegu.
Pogledaj originalni članak

Hajduk je uoči utakmice sa Slavijom u Europskoj ligi ostao bez jednog od važnijih igrača. Veznjak Josip Radošević prodan je u Brondby. Splićani će za dokapetana dobiti milijun eura.

Radošević stoga večeras neće biti u konkurenciji za sastav, a u veznom redu zaigrat će Palaversa, piše Dalmatinski portal.

Radošević je Hajduk napustio 2013. godine kada je otišao u Napoli. Nakon toga je bio na posudbama u Rijeci i Eibaru, a zatim je prešao Red Bull Salzburga. U Hajduk se zatim vratio na početku prošle sezone.

Radošević će se u danskom klubu pridružiti još jednom nekadašnjem igraču Hajduka, Anti Ercegu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

Avatar gospon Fulir
gospon Fulir
18:38 26.07.2018.

Nadam se samo da su se svi članovi koji imaju pravo glasa s tim složili. Dakle, niti ove sezone Hajduk ne ide na titulu! Vama ne treba Mamić. Vi ćete se demokratski uništiti!

MI
mislav22
18:57 26.07.2018.

I sada mi vi recite da ste normalni. Onda se još usudite kriviti Dinamo za sve vaše jade i probleme. Vi ste jednostavno katastrofa klub, i dok si to ne priznate nećete dalje od 4 mjesta HNL-a. Bože moj.

Avatar rubinet
rubinet
18:45 26.07.2018.

nisam navijač Hajduka/samo Vatrenih/,ali mi je drag....stoga se osjećam obveznim napisati kako ova prodaja za presitne novce i nije baš pametan potez....