Europska liga

Dinamo, Hajduk i Rijeka doznali moguće protivnike!

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Dinamo, Hajduk i Rijeka doznali moguće protivnike!
06.08.2018.
u 13:53
Modri bi mogli još jednom igrati protiv Izraelaca koje su već izbacili u pretkolu Lige prvaka.
Pogledaj originalni članak

Nakonc što je Dinamo saznao da bi u play-offu Lige prvaka mogao igrati protiv Young Boys, doznao je i da će u slučaju ispadanja od Astane za ulazak u skupine EL-a igrati protiv Hapoela ili Apoela.

Modri bi tako mogli još jednom igrati protiv Izraelaca koje su već izbacili u pretkolu Lige prvaka.

Rijeka i Hajduk također su doznali moguće protivnike, ali pod uvjetom da prođu svoje prepreke u trećem pretkolu. Hajduk bi tako mogao igrati protiv pobjednika dvoboja Slovan Bratislava - Rapid, a Rijeka bi mogla na pobjednika dvoboja Pyunik (ARM) - Maccabi Tel-Aviv (ISR).

Tijek ždrijeba:

13.53 - Rijeka bi mogla na pobjednika dvoboja Pyunik (ARM) - Maccabi Tel-Aviv (ISR)

13.51 - Hajduk bi mogao igrati protiv pobjednika dvoboja Slovan Bratislava - Rapid

13:41 - Ako Dinamo ispadne od Astane i nastavi u Europskoj ligi, mogao bi opet igrati protiv Hapoela. Naime, izvučeno je da igra protiv pobjednika dvoboja Hapoel - Apoel

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DE
derin
14:06 06.08.2018.

Je li tko vodi Hajduka pitam se!? Prodali ste Radosevica i Savvasa, dva defenzivna vezna, sad nemamo nijednog, najboljeg napadača i jedinog pravog Futacsa držite u drugoj momcadi. Hajduk je zaradio 15 milijuna eura u zadnjih godinu dana, a niti jedno ozbiljno pojačanje ovo ljeto nije dovedeno. Pa sto čekate, s ovom kvalitetom četvrto mjesto u HNL-u izgleda kao SF. Dovedite hitno bar dva ozbiljna igraca u vezu, s tim da futacs ostaje u napadu, ne pojačanja u rangu ivanovskog. p.s. Gdje je sad onih 200 sto je smijenilo Kosa i Branca pored 40000 drugih članova. Alo Huljaj, probudi se.

DU
Deleted user
16:05 06.08.2018.

Naravno, Hajduk rasproda sve ca vridi , a ne dovede nista vridna . Samo, ko ce sada biti kriv ca ni 4. ne budu u HNL ili kad ispadnu iz Europe ? Mamic nije u Hrvatskoj, aaa mozda Suker? Ka sta tvrdim godinama , "splitska dica" su njjzasluznija za raz..jebavanje Hajduka zadnjih 20 godina! Svidilo se to nekom ili ne ali je tako! Klub je to bez glave i repa ,koga vodi shaka huligana i ulica..

SM
san.martino
16:10 06.08.2018.

Kerum je covjek koji je najvise zla napravio Splitu od njegova postojanja! Dovoljno je samo to sto je Hajduka prepustio NH-u!