KONAČNO POTPISAO

Haaland i službeno novi igrač Manchester Cityja do ljeta 2027. godine

Foto: Nick Potts/PRESS ASSOCIATION
Haaland i službeno novi igrač Manchester Cityja do ljeta 2027. godine
Autori Vecernji.hr, Hina
13.06.2022.
u 13:35
- Ovo je ponosan dan za mene i moju obitelj. Za Manchester City igraju brojni igrači najvišeg razreda, a Pep Guardiola je jedan od najboljih trenera na svijetu - izjavio je za internetsku stranicu kluba.
Pogledaj originalni članak

Norveški napadač Erling Braut Haaland u ponedjeljak je potpisao petogodišnji ugovor s Manchester Cityjem. City je dogovorio prelazak 21-godišnjeg napadača u svibnju, a sada je službeno potpisan ugovor do ljeta 2027.

- Ovo je ponosan dan za mene i moju obitelj. Za Manchester City igraju brojni igrači najvišeg razreda, a Pep Guardiola je jedan od najboljih trenera na svijetu. Vjerujem da sam došao u ekipu u kojoj ću ispuniti svoje ambicije - izjavio je Haaland za internetsku stranicu Cityja. 

Norveški nogometaš je u protekle dvije i pol godine u 89 utakmica zabio čak 86 golova.

Prema britanskim medijima Manchester City je za Haalanda Borussiji Dortmund platio 60 milijuna eura odštete, a godišnja plaća bit će mu 17,5 milijuna eura. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manchester City (@mancity)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.