HRVATSKI NAPADAČ

Gotovo je! Pogledajte što su strani novinari objavili o Mariju Mandžukiću

Foto: Pixsell/Reuters
Mandžukić
Foto: Pixsell/Reuters
Mandžukić
Foto: Jonathan Moscrop/Press Association/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Mandžukić Rakitić
Foto: Reuters/PA/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PA/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: PA/Pixsell
Mario Mandžukić
18.12.2019.
u 18:27
"Dragi Mario, u ovo vrijeme djeca pišu pisma Djedu Božićnjaku. Već dugo nisam dijete pa pišem otvoreno pismo nogometašu koji mi je proteklih godina grijao srce kao ni jedan drugi", navodi talijanski novinar
Pogledaj originalni članak

Hrvatski napadač Mario Mandžukić proživljava teške trenutke u Juventusu i čini se da će na zimu morati potražiti novi klub.

A da je Mandžukić na izlaznim vratima stare dame svjedoči i članak objavljen u talijanskom sportskom dnevnom listu Tuttosportu. Dragi Mario, hvala za sve, naslov je članka u kojem se Talijani opraštaju od bivšeg vatrenog.

"Dragi Mario, u ovo vrijeme djeca pišu pisma Djedu Božićnjaku. Već dugo nisam dijete pa pišem otvoreno pismo nogometašu koji mi je proteklih godina grijao srce kao ni jedan drugi", navodi Claudio Marinaccio i dodaje:

"Hvala na svemu što ste dali za Juventus. Vaš broj 17 bio je sinonim za energiju, snagu i borbenost. Hvala za svaku loptu koju ste osvojili, za svako uklizivanje u koje ste ušli hrabrošću drevnih boraca, za svaki skok dok ste okruženi morem laktova, za svaki gol, za svaki put kada ste se vratili braniti gol, čak i kada ste u prethodnoj akciji bili na suprotnoj strani i pokušali zabiti."

Talijanski novinari navode i da je realna opcija Mandžukićeva transfera u Manchester United, no tvrdi se i da ima još tri opcije za nastavak karijere.

Jedna od njih je baš Milan, kojem hitno treba napadač jer su mu svi napadači izvan forme, a druge dvije su bijeg s kontinenta u američki MLS ili Kinu. Koji god klub odabrao, Mandžo će dobiti veliki ugovor od nekoliko milijuna eura godišnje.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

Avatar Slobo iz Moskve
Slobo iz Moskve
18:57 18.12.2019.

Legenda

EO
eon
19:33 18.12.2019.

Hrvatski vatreni "Zmaj"!

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
21:53 18.12.2019.

Kralj!