Ima novi klub

Gotove su muke Alena Halilovića! Izabrao je novi klub, već je na liječničkom pregledu!

Foto: Twitter/Las Palmas
Alen Halilović
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Alen Halilović
Foto: DPA/PIXSELL
Alen Halilović
Foto: DPA/PIXSELL
Alen Halilović
Halilović
Foto: DPA/PIXSELL
Alen Halilović
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Halilović
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
Alen Halilović
27.01.2017.
u 12:19
Halilović je u ljeto 2016. godine iz Barcelone prešao u HSV, ali tamo se nije naigrao. Na travnjaku je proveo tek 164 minute
Pogledaj originalni članak

Mukama Alena Halilovića došao je kraj! Mladi hrvatski nogometaš trudio se na sve načine pobjeći iz HSV-a u kojem uopće nije igrao, a napokon je uspio pronaći novi klub.

Bivši igrač Barcelone vratio se u Španjolsku, a njegov novi klub je Las Palmas. Alena su željeli Sporting Gijon, gdje je već bio na posudbi, Villarreal, Espanyol, Betis i Celta, ali on je izabrao Las Palmas. Klub s Kanara doveo ga je na posudbu, ali ima i pravo otkupa njegova ugovora.

Halilović je danas sletio na Kanare i odmah otišao na liječnički pregled. Tamo su ga detaljno pregledali i tijekom dana trebao bi potpisati novi ugovor. U prilagodbi bi mu trebao pomoći Marko Livaja, još jedan Hrvat koji igra za Las Palmas, iako mnogi strahuju kakva će to kombinacija biti. Naime, obojica su poznati pod nadimkom "zločesti dečko hrvatskog nogometa".

Las Palmas ove sezone igra sasvim solidno, nakon 19 kola nalazi se na 11. mjestu s 25 osvojenih bodova. U klubu se nadaju da će im Halilović donijeti kvalitetu više te da će rezultati biti još bolji.

Podsjetimo, Halilović je u ljeto 2016. godine iz Barcelone prešao u HSV, ali tamo se nije naigrao. Na travnjaku je proveo tek 164 minute, a posljednju utakmicu odigrao je još u listopadu protiv Kovačeva Eintrachta.

>>Sve o transferima možete čitati OVDJE!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

MA
magnum2013
13:43 27.01.2017.

Sjećate li se koji su se hvalospjevi pisali o Haliloviću i kako se na ovim stranicama slavila "sltka pobjeda" protiv Mamića. Nije on bio jedini. Sjetite se kako se slavio na ovim stranicama odlazak Brodića, Murića, Brekala. Na ovim stranicama to su također bile "slatke pobjede" protiv Mamića. E sada dragi "novinari" pogledajte njihovim roditeljima u lice i pitajte gdje to danas igraju njihova djeca. "Novinari" se i dalje bore protiv Dinama, Mamić je još uvijek tu. Ostatak neću napisati jer će mi opet izbrisati komentar a mene "kazniti" sa tri dana da nemogu komentirati.

Avatar oliver 7
oliver 7
12:34 27.01.2017.

Sad pocinju muke za Las palmas ...

MO
movu2222
14:45 27.01.2017.

ajmo malo ,konačno se dokaži...