Vraća se u Poljsku

Gorica prodala Zwolińskog, otkrivamo koliko je klub zaradio na transferu

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Gorica prodala Zwolińskog, otkrivamo koliko je klub zaradio na transferu
07.02.2020.
u 22:18
U Goricu je Zwoliński došao u ljeto 2018., kao prvo prvoligaško pojačanje, a do danas je odigrao 54 utakmice i postigao 23 pogotka
Pogledaj originalni članak

Łukasz Zwoliński, 26-godišnji napadač HNK Gorice, napustio je klub i karijeru će nastaviti u Poljskoj, točnije u Lechiji Gdańsk.

Tamo će se pridružiti Luki Maloči, nekadašnjem kapetanu Hajduka, a trenutačno šestom klubu Prve HNL će pripasti odšteta od 350 tisuća eura.

Informaciju je potvrdio i klub na svojoj službenoj stranici na Facebooku:

- Nakon malo više od jedne i pol sezone u dresu našeg kluba, Łukasz je postao član poljskog prvoligaša Lechije Gdańsk.

U Goricu je Zwoliński došao u ljeto 2018., kao prvo prvoligaško pojačanje, a do danas je odigrao 54 utakmice i postigao 23 pogotka. Ubilježio je i četiri asistencije te devet žutih kartona u goričkom dresu.

Prije dolaska u Goricu Zwoliński je bio igrač Pogona iz Szczecina, Arke iz Gdynije, Gornika iz Leczne te Slaska iz Wroclawa.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.