NA ZEMLJI

Goran Tomić nakon Slavena: Nije to bio naš dan, ali važni su bodovi

Goran Tomić nakon Slavena: Nije to bio naš dan, ali važni su bodovi
12.09.2021.
u 22:30
- U nastavku smo se “probudili”, promjene su nam donijele dodatnu energiju. Drago mi je da smo pobijedili iako nismo imali svoj dan.
Pogledaj originalni članak

U osmom kolu Prve HNL Rijeka je na domaćem terenu svladala Slaven Belupo 2:1. Oba gola za kvarnersku momčad postigao je Josip Drmić (78., 85.), a strijelac za goste bio je Nedim Hadžić (64.).

Riječanima je ovo treća uzastopna prvenstvena pobjeda, kojom su zadržali priključak s vrhom.

– Izrazito teška utakmica, u prvom poluvremenu kao da nismo ni igrali, bili smo užasni. Kao da nam stanka nije dobro došla, ispali smo iz ritma, nismo dobili nijedan duel. U nastavku smo se “probudili”, promjene su nam donijele dodatnu energiju. Drago mi je da smo pobijedili iako nismo imali svoj dan – rekao je trener Rijeke Goran Tomić, a njegov kolega Zoran Zekić istaknuo:

– U prvom poluvremenu imali smo četiri vrlo dobre prilike. U drugom je do izražaja došao Rijekin veći izbor igrača. Dobro su nas pritisnuli, no primili smo naivno dva gola iz prekida. Nije utješno, ali i to je korak naprijed za nas jer smo igrali hrabrije i prodornije.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.