Tajland

Golecu bronca, zaustavio ga olimpijski pobjednik

Vedran Golec
Vedran Golec
Vedran Golec
07.11.2014.
u 15:30
Osvojeni su novi bodovi koji će našeg olimpijskog kandidata pomaknuti na rang listi svjetske te-kvon-do federacije.
Pogledaj originalni članak

Na G1 turniru 'Thailand Open 2014.' koji se održao od u Bangkoku, Vedran Golec, jedini hrvatski predstavnik i trenutno najuspješniji seniorski reprezentativac iz zagrebačkog te-kvon-do kluba Jastreb i olimpijski kandidat HOO-a za Rio 2016. nastupio je na navedenom natjecanju u pratnji trenera Dejana Mesarova i okrunio se brončanom medaljom.

U četvrtfinalnoj borbi savladao je renomiranog francuskog reprezentativca rezultatom 3:1 dok je u polufinalnoj borbi izgubio od korejskog predstavnika, olimpijskog pobjednika i svjetskog doprvaka Dong-Min Cha rezultatom 3:5.

Osvojeni su novi bodovi koji će našeg olimpijskog kandidata pomaknuti na rang listi svjetske te-kvon-do federacije sa koje će 6 najuspješnijih imati direktan plasman na olimpijske igre.

Vedran je trenutno 22. sportaš svijeta u olimpijskoj, teškoj kategoriji.

>>Šest medalja u Beogradu: Zlato za L. Zaninović, Goleca i Radoš

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.