PORUKA NOGOMETAŠA:

'Gobac ti si smiješan, a Goluža je još smješniji od tebe'

Foto: Anto Magzan/Pixsell
'Gobac ti si smiješan, a Goluža je još smješniji od tebe'
29.01.2015.
u 15:13
"Gobac ti si smiješan, a ovaj Goluža je još smješniji od tebe. Svi ste vi isti, alibi treneri", napisao je Kukoč koji smatra da bi Ivano Balić trebao biti u reprezentaciji
Pogledaj originalni članak

Kontroverzni nogometaš sofijskog CSKA Tonći Kukoč poprilično je aktivan na Facebooku, a sinoć se osvrnuo na poraz Hrvatske na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Kataru.

Kukoč očito smatra da je problem u vodstvu reprezentacije – izvršnom dopredsjedniku saveza Zoranu Gopcu i izborniku Slavku Goluži.

"Gobac ti si smiješan, a ovaj Goluža je još smješniji od tebe. Svi ste vi isti, alibi treneri", napisao je Kukoč koji smatra da bi Ivano Balić trebao biti u reprezentaciji.

>> Gobac i Goluža objasnili razloge ispadanja: 'Izbornik će snositi posljedice'

>> Gospodine Goluža, vrijeme je da odete!

>> Treba li Slavko Goluža nakon ispadanja napustiti reprezentaciju?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 30

HO
holenderdn25
17:37 29.01.2015.

Na što je Večernji spao da prenosi ovakve komentare. Tip je čista suprotnost inteligenciji!

MO
moslavina9954
17:15 29.01.2015.

A čemu i prenositi njegove komentare uopće? Kome to treba !?

MA
maladaK
15:39 29.01.2015.

i ti si smiješan, ali dobro si ovo napisao!!!!!