AKROBACIJA

Gareth Bale zabio koš, vode se rasprave je li sve namješteno

Foto: Youtube/Screenshot
Gareth Bale
02.07.2015.
u 13:52
Velšanin je inače zaljubljenik u košarku i često snima videouratke na košarkaškom terenu, no oni su ponajviše prikazuju kako nogometaš baca loptu s centra i zabija.
Pogledaj originalni članak

Gareth Bale najpoznatiji je po svojoj nadljudskoj brzini, ali i snazi kakvu nogometaši rijetko posjeduju. No manje je poznato da je sjajan tehničar, što ne dokazuje samo nogometnom loptom već i košarkaškom.

Velšanin je inače zaljubljenik u košarku i često snima videouratke na košarkaškom terenu, no oni su ponajviše prikazuju kako nogometaš baca loptu s centra i zabija.

Ovaj put pokazao je nešto drugo, okrenuo se leđima košu na liniji slobodnih bacanja, lijevom nogom podigao loptu, trznuo i tako pogodio koš.

Naravno, vode se polemike o tome je li sve namješteno ili je pak zvijezda madridskog Reala uistinu na taj način postigla koš. Ali do zaključka se još nije došlo.

Pogledajte i prosudite sami!

>> Nije se samo Modrić zabunio, pogledajte kakav gaf je napravio Gareth Bale!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

HR
HRVATSKIBOGMARS
15:02 02.07.2015.

Ovo je definitivno namješteno. Samo detaljno pogledajte s kojom snagom Bale prebacuje loptu. Nema teorije da s tom snagom lopta odleti iznad koša i uđe u koš. Lopta bi otišla par metara od njega niti blizu visine koša.

PG
poducavam-glupe
15:28 02.07.2015.

Boli me klinac jel je ili nije.

FA
Fake
15:18 02.07.2015.

Ovaj koš je smiješan kao i ovaj dolje,Jovandeka.