LIKOVANJE

Galliani: Lijepo je znati da je Balotelli naš navijač

Foto: Reuters
Galliani: Lijepo je znati da je Balotelli naš navijač
20.11.2009.
u 15:08
Prije nekoliko dana je 19-godišnji nogometaš Intera Mario Balotelli, koji je i ponajbolji igrač U21 talijanske reprezentacije, šokirao mnoge svojom izjavom.
Pogledaj originalni članak

Potpisivajući autograme djeci, rekao je bez ustezanja da je Milanov navijač. Potom je dodao da je trenutačno u Interu, ali pitanje je samo dokad.

Na takve izjave nadovezao se Milanov dopredsjednik Adriano Galliani.

- Lijepo je znati da je Balotelli naš navijač. Bilo mi je ugodno slušati i da je Edin Džeko naš navijač od rane mladosti. Još kad bi počeli potpisivati takve igrače, moje oduševljenje bi poraslo - uz malo smijeha komentirao je Galliani.

Inače, priča o dolasku Edina Džeke, bosansko-hercegovačkog reprezentativca, iz Wolfsburga u Milan ponovno je aktualizirana. U siječnju 2010. godine se vjerojatno ništa osobito neće dogoditi na tom planu, ali sve govori da bi narednog ljeta Džeko uistinu mogao postati Milanovo pojačanje. Možda i Balotelli... 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.