copa america

Fred spriječio senzaciju i spasio Brazil u 90. minuti!

Foto: 'MIGUEL ROJO'
Fred spriječio senzaciju i spasio Brazil u 90. minuti!
10.07.2011.
u 11:46
Brazilci su razočarali i u drugom kolu Copa Americe protiv Paragvaja. Iako je Jadson zabio za vodstvo, na kraju se se zadovoljili remijem (2:2)
Pogledaj originalni članak

Igrala se 90. minuta u Cordobi, sudac Roldan pogledavao je na sat, brazilski su navijači već odavno bili utihnuli, dok su paragvajski slavljenički pjevali. Na izdisaju utakmice Brazilac Fred je pogodio za 2:2! Brazil je, eto, u dvoboju 2. kola skupine B spasio bod i spriječio senzaciju. Opet je Brazil razočarao, nema u toj igri ideje, previše je nepotrebnih dodira.

Igrao je - Paragvaj

No, i u takvoj igri Jadson, koji je zaigrao umjesto Robinha, ipak je udarcem s 20 metara donio Brazilu vodstvo u 39. minuti, pa se očekivalo da će u nastavku napokon na površinu izbiti i neprijeporni talent brazilskih pojedinaca. Jer, zabili su gol, probili su led na Copi, imali su pozitivan rezultat i napokon su trebali nešto i odigrati! Ali... Umjesto Brazila, u nastavku je igrao – Paragvaj! Fino su se Paragvajci zgusnuli na sredini i kad bi Brazil izgubio loptu, sijevnule bi opasne polukontre u kojima je brazilska obrana imala problema!

I u 55. minuti, nakon protunapada, Roque Santa Cruz je izjednačio, a 12 minuta kasnije Nelson Valdez doveo je Paragvaj u zasluženo vodstvo! Imao je Paragvaj još jednu krasnu zgodu, nije ju iskoristio i Brazilu se sreća osmjehnula u 90. minuti.

Pogotkom Paola Guerrera Peru je svladao Meksiko u 2. kolu skupine C. Na vrhu ljestvice sad su sa po četiri boda Peru i Čile, koji je u dobroj utakmici remizirao s Urugvajem 1:1. Iako je poveo u 54. minuti pogotkom Pereire, remijem na kraju mora biti zadovoljniji Urugvaj.

Sanchez si diže cijenu

Izjednačenje Čileu donio je jedan od najtraženijih svjetskih igrača ovoga ljeta, Alexis Sanchez u 65. minuti. U posljednjem će kolu igrati Peru i Čile, dok će Urugvaj tražiti pobjedu protiv Meksika za plasman u četvrtfinale. Podsjetimo, iz svake od tri skupine u četvrtfinale idu prva i druga momčad, te dva najbolja trećeplasirana sastava. U nedjelju u 21 sat, sučelit će se u skupini A Kolumbija i Bolivija.

Fred spriječio senzaciju
Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

JA
JackRussell
14:26 10.07.2011.

Kada sam gledao Afrički kup nacija mislio sam da ne postoji lošije natjecanje, a onda sam vidio Copu Americu, najgori nogomet u povijesti!

PU
pumbica
19:26 10.07.2011.

Brazil?Zar je to taj slavni Brazil?Ili i tu ima Šapina prste.Jer kako brazil igra.Tako igraju i naši klubovi u trečoj lizi.I Argentin igra za Šapinu.Zato ljudi ne kladite se na copa amerika.Jer rezultate nečete pogodit