PROMJENA NA KLUPI

Fox zbog situacije u klubu otišao iz Medveščaka: Poznat nasljednik

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Aaron Fox
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Aaron Fox
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Medveščak
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Medveščak
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Medveščak
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Medveščak
10.12.2018.
u 16:29
S Kolombom na klupu momčadi dolazi i Bruno Bregant kao pomoćni trener.
Pogledaj originalni članak

Glavni trener Medveščaka i klupski sportski direktor Aaron Fox odstupio je danas s navedenih dužnosti. Zamjenit će ga dosadašnji trener druge momčadi medvjeda  Daniel Kolombo.

- Zbog trenutne situacije u klubu odstupio sam sa svoje dužnosti Sportskog direktora i Glavnog trenera. Želim zahvaliti klubu na ovoj prilici koju su mi pružili. U Zagrebu sam zajedno s obitelji izgradio dom i ovaj Klub će zajedno s navijačima ostati zauvijek dio mene. Ostat ću ovdje podržati klub, igrače i tim u ovoj situaciji u onim prilikama i na one načine kako to budem mogao - izjavio je Fox.

- Nije lako preuzeti prvu momčad u ovome trenutku no činim to zbog kluba. Sigurno je kako ćemo dati sve od sebe i s onim što budemo imali pokušat ćemo što bolje je moguće završiti ovu sezonu - kratko je izjavio novi trener Daniel Kolombo.

Uz Foxa s dužnosti su odstupili i njegovi pomoćnici Douglas Bradley i Carter Beston Will.

S Kolombom na klupu momčadi dolazi i Bruno Bregant kao pomoćni trener.

Razlog promjena koje se događaju u Klubu jest odustajanje jednog od ključnih sponzora koji je bio najavljen na početku sezone.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
19:20 10.12.2018.

Prije 5 godina sam ovo prognozirao.Glumci se došli slikavati i čagati na hokej.Samo Dinamo.

OL
Oldmarinero
18:11 10.12.2018.

Uzmite Uljanik za sponzora.

NO
nogogaz
08:09 11.12.2018.

Tako je to kad ulazes novac u klub a nemas ni hrvatskih igraca ni svoje lige. Samo kako su uspili nasamarit toliko stranaca! Mozda sad napravimo za kriket, baseball ili za americki nogomet..... Ajme balkane moj dragi sta to radis! Koliko ce opet ostat dugova iza nas....