INCIDENT U RIJECI

FOTO Objavili privatnu poruku! Evo što je Grezda poslao Čolaku nakon što ga je udario

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Eros Grezda
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Eros Grezda
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Eros Grezda
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Eros Grezda
01.06.2020.
u 17:19
Rijeka je objavila poruku koju je Grezda poslao Čolaku jučer nakon incidenta, u 23:27 sati, a u samoj objavi dovode u pitanje Grezdinu dosljednost te napominju kako se u priopćenju, tek naknadno sjetio vrijeđanja na nacionalnoj osnovi
Pogledaj originalni članak

Rijeka će u finalu hrvatskog kupa igrati protiv Lokomotive. Rožmanova momčad je do pobjede protiv Osijeka (3:2) stigla nakon rezultatskog preokreta.

Uspješni

Prvi hrvatski fintech širi poslovanje na tržišta EU: Našu aplikaciju koristi više od 100.000 ljudi, a integrirani smo s velikim hrvatskim kompanijama

Aircash ostvaruje 50 milijuna kuna mjesečnog prometa slanja novca i plaćanja, a kreću i s uslugom plaćanja računa skeniranjem barkoda koji se nalaze na računima, a ta je platforma lani na tržište pustila Aircash digitalni novčanik, kojim možete novac uplatiti karticom, ali i gotovinom, nadoplatiti ENC uređaje, platiti parking i platiti bon za mobitel…

Više od rezultata i utakmice, pamtit će se suđenje Igora Pajača koji je naišao na brojne kritike, ali posebno ono što se dogodilo nakon utakmice na parkingu ispred stadiona

Nakon utakmice Pajač je teren napustio u pratnji zaštitara, a sve je završilo incidentom u kojem je igrač Osijeka Eros Grezda šakom udario napadača Rijeke Antonija Marka Čolaka. Policija ih je razdvojila i napisala izvještaj. Napadač Osijeka objavio je priopćenje u kojem ističe kako ga je Čolak vrijeđao na osobnoj i nacionalnoj osnovi.

>>> Pogledajte napad Grezde na Čolaka

'Jako mi je žao što sam se našao u središtu medijske pozornosti, a posebno u kontekstu svega onoga što se prethodno događalo na terenu, za vrijeme utakmice s Rijekom. Svi smo, pa tako i ja, bili jako frustrirani činjenicom da smo kao sportaši oštećeni u dvoboju i uskraćeni za veliku pobjedu kojoj smo bili nadomak. Nije lako nama na travnjaku istrpjeti nepravdu i ostati miran, a posebno kada te uz sve to netko vrijeđa i omalovažava. Kada je pritom još i riječ o grubom vrijeđanju na osobnoj i nacionalnoj osnovi, onda sam kao čovjek, prvenstveno, ali i kao sportaš posebno osjetljiv. Toga je bilo još tijekom same utakmice, a provokacije su uslijedile i po njezinu završetku, dok sam se sa svojim suigračima nalazio ispred klupskog autobusa, pored kojega je provocirajući prolazio protivnički igrač Čolak. Znači, cijelo vrijeme sam bio suočen s njegovim provokacijama. Živim u Hrvatskoj već jako puno godina, izvršavam sve svoje obveze i poreze plaćam ovdje te je zadnje što zaslužujem da me netko omalovažava i vrijeđa na nacionalnoj osnovi. Stoga ću u skladu s tim poduzeti sve odgovarajuće pravne korake da zaštitim svoju čast i ugled', piše u priopćenju Erosa Grezde.

Ipak, Rijeka je objavila poruku koju je Grezda poslao Čolaku jučer nakon incidenta, u 23:27 sati, a u samoj objavi dovode u pitanje Grezdinu dosljednost te napominju kako se u priopćenju, tek naknadno sjetio vrijeđanja na nacionalnoj osnovi. 

- Ne pišem ti ovo da me ne prijaviš, ohladio sam se sad i nisam to trebao napraviti. Trebali smo to riješiti razgovorom kao ljudi, ali sam bio nervozan zbog cijele utakmice i svega pa ti se ispričavam, a ti odluči što je najbolje - poručio mu je Grezda. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar SharonPO87
SharonPO87
13:58 02.06.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​​​.​​k︆︅︆︅︆︅​​​i​​​s​​s​​​​t​​​​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

KA
Kalimero4
10:26 02.06.2020.

Po demokratskim načelima to je bio trenutak slabosti,svatko zaslužuje drugu prigodu.

ZA
Zagor77
17:33 01.06.2020.

Nema sta tu komentirati zna se koji je ispao covjek à koji p....ca koja je pobjegla i trazi zastitu od kluba