ŠTO SE 'KUHA'?

FOTO Jakobušić i Đoković na Messijevom oproštaju. Čelnik bijelih završava najveći transfer Hajduka?

Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS
FOTO Jakobušić i Đoković na Messijevom oproštaju. Čelnik bijelih završava najveći transfer Hajduka?
04.06.2023.
u 09:31
Posljednjoj utakmici sezone na Parku prinčeva prisustvovali su teniski as Novak Đoković te predsjednik splitskog Hajduka
Pogledaj originalni članak

PSG se u subotu oprostio od Sergija Ramosa i Lionela Messija koji je za svoj dvogodišnji boravak u Parizu i ono što je napravio za prvaka Francuske od navijača nagrađen zvižducima na predstavljanju momčadi. Da stvar bude gora po Argentinca, PSG je u rezultatski nevažnoj utakmici uspio prokockati dva pogotka prednosti i izgubiti na Parku prinčeva od Clermonta s 2-3.

Sergio Ramos je za oproštaj postigao pogodak za 1-0 u 16. minuti, a samo pet minuta poslije je Kylian Mbappe iskoristio kazneni udarac za svoj 29. pogodak u sezoni. Njime je osigurao naslov najboljeg strijelca lige petu godinu zaredom, čime se izjednačio s legendarnim napadačem Marseillea Jean-Pierreom Papinom koji je bio najbolji topnik prvenstva u razdoblju od 1988. do 1992. To je bilo i jedino vrijedno slavlja za domaću momčad.

A na utakmici su se u svečanoj loži nalazili srpski teniski as Novak Đoković te iznenađujuće Lukša Jakobušić, predsjednik splitskog Hajduka. U pauzi od mečeva na Roland Garrosu došao je pogledati utakmicu sa svojom obitelji na Park Prinčeva. Nakon utakmice se spustio na travnjak sa sinom Stefanom i kćerkom Tarom pa se malo družio sa zvijezdama PSG-a. 

VEZANI ČLANCI:

Misteriozno ostaje zašto je utakmici prisustvovao Jakobušić, ali vjeruje se da je u pitanju transfer 16-godišnjeg supertalenta Luke Vuškovića. Nedavno se pojavila vijest kako je PSG spreman zaključiti transfer i platiti mladog Hrvata 12 milijuna eura, što bi bio najveći posao u povijesti kluba s Poljuda. 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Cornelius
Cornelius
17:15 04.06.2023.

Zemljaci se družili. Očekujemo do kraja dana barem još dvadesetak džokonjičanja, blablablaševićanja... naravno, i vučkićevanja, pa treba zaslužiti bonuse u onoj trofaznoj "valuti".

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
17:21 04.06.2023.

Predsjednik iša na sastanak sa Messiem, istekao čovjeku ugovor!

DX
dario-xx
10:52 04.06.2023.

Tko zna je li to istina ali ako jest prodaj odmah, vise je razloga za to: - ok mali ima potencijal ali da li ce on biti jak u glavi i nastaviti razvijati se, da ga lova ne izludi? - da ostane u hajduku da li bi ga hajduk podigao na veću razinu? Mozda bi mozda ne bi al ne vrijedi rizika - brdo je bivsih mladih talenata koji su trebali biti novi ronaldo i messi a ono ćorak, hint halilovic i balić Ako je ovo istina i za 10 bi bio fenomenalan posao