Formula 1 u problemima

Nećete vjerovati zbog čega organizatori VN Australije spremaju tužbu!

Foto: Reuters (Ilustracija)
Nećete vjerovati zbog čega organizatori VN Australije spremaju tužbu!
18.03.2014.
u 17:50
Tijekom utrke čulo se škripanje guma, točnije prilikom izlaska iz bokseva te tijekom blokiranja kotača pri kočenju, što se prošle godine zbog buke koju su stvarale V8-ice nije moglo čuti.
Pogledaj originalni članak

Organizatori VN Australije nikako nisu zadovoljni zvukom novih bolida pa postoji mogućnost da će tužiti formulu 1. Već su stupili u kontakt s Bernijem Ecclestoneom, koji i sam nije zadovoljan zvukom novih V6 motora.

Australci kažu da su bili zakinuti za prepoznatljivi "urlik" bolida, tj. Formula 1 nije isporučila kvalitetu i time je prekršen ugovor.

Andrew Westacott, izvršni direktor AGPC-a, tvrtke koja organizira VN Australije je izjavio:

– Ovo nije bila formula 1 na kakvu smo se navikli. Prethodnih bi godina zvuk motora protresao kosti, dok vam ove godine nisu trebali ni čepići za uši. Platili smo za proizvod te imamo ugovore koji kažu da ćemo dobiti nešto čime će kupci karata biti zadovoljni. Ove je godine velik broj gledatelja izrazio nezadovoljstvo utrkom. Mislimo da to znači kako je jedna strana prekršila odredbe ugovora te razmišljamo o tužbi. Siguran sam da će formula 1 zvučati drugačije sljedeće godine, morat će vratiti dio svog karaktera.

Tijekom utrke čulo se škripanje guma, točnije prilikom izlaska iz bokseva te tijekom blokiranja kotača pri kočenju, što se prošle godine zbog buke koju su stvarale V8-ice nije moglo čuti.

Više pročitajte na www.gp1.hr.

>> Kvijat bolji od Senne i Schumija, Magnussen je nasljednik Hamiltona

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar naroz
naroz
19:02 18.03.2014.

i ja sam to primjetion sa zvukom motora zvuce kao kosilice za travu a ne F1

CA
car099
18:16 18.03.2014.

tužiti nekoga zato što nisu svi oglušili? koje budale

HR
hrxxx111
19:27 18.03.2014.

od kad su zabranili reklamiranje cigareta sve je otislo nizbrdo prvo taj glupi zadnji spojler DRS i ostale gluposti pravila o gumama gluposti o slavlju s bolidom nakon pobjede .... izgubili su se u svojim pravilima i unistavaju zabavu