Nakon poraza

Fjodoru aplauz na presici, a njegove riječi zanimat će i Cro Copa

Foto: YouTube screenshot
Fjodoru aplauz na presici, a njegove riječi zanimat će i Cro Copa
25.06.2017.
u 15:55
Svakako bih volio odraditi revanš s Mitrioneom, kazao je ruski borac.
Pogledaj originalni članak

Već dugih 17 godina traje profesionalna MMA karijera Fjodora Jamjeljanjenka (36-5-0-1), jednog od najvećih boraca u povijesti slobodne borbe.

“Je li ovo kraj legendarnog Rusa, je li vrijeme za mirovinu”, upitali su se mnogi nakon što je Jamjeljanjenko doživio još jedan poraz, svoj četvrti u posljednjih devet nastupa, i to nokautom u meču u kojem su se i on i Matt Mitrione istovremeno našli u nokdaunu.

 

Odgovor na to pitanje, Fjodor je ponudio nakon što ga je Ariel Helwani upitao želi li se još uvijek boriti.

“Da, jer ja sam borac”, glasio je odgovor ‘Posljednjeg cara’ koji je ovom kratkom rečenicom izmamio veliki pljesak svih okupljenih na press konferenciji, piše Fight Site. A njegove riječi mogle bi biti zanimljive i Mirku Filipoviću koji priželjkuje uzvrat s Jamjeljanjenkom.

Poručio je Fjodor i kako se osjeća dobro te da ne bi ništa mijenjao u pripremama za ovu borbu, unatoč činjenici da je u njoj poražen.

“Mislim da ne bih ništa mijenjao. Trenirao bih na isti način i mogu vam reći da sam tijekom ovog kampa uložio svu svoju energiju u ovo”.

 

Upitan je i o mogućnosti revanša s Mitrioneom.

“Svakako bih volio odraditi revanš”, zaključio je Jamjeljanjenko kojem je sinoćnji ulazak u Bellatorov kavez bio 42. profesionalni nastup.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PR
prajdali100
07:42 26.06.2017.

Vrijeme cini svoje.....