Seks bomba

Golfer utjehu našao u ljepotici o čijem izazovnom kalendaru se još priča!

Foto: Screenshot
Pollyanna Woodward
Foto: Facebook
Pollyanna Woodward
27.06.2017.
u 11:56
Osim kao TV lice, Pollyanna zarađuje i kao manekenka, a o njezinu izazovnom kalendaru za 2013. i danas se priča. Usto je i autorica članaka o tehnologiji za nekoliko časopisa
Pogledaj originalni članak

I golferi imaju zgodne supruge. Možda čak i zgodnije nego nogometaši. Živi dokaz za to je Pollyanna Woodward, engleska TV voditeljica, nekoć i finalistica izbora za Miss Engleske, koja je u braku s golferom Paulom Caseyem.

Za oboje je to drugi brak, iste godine (2011.) kada je Caseya ostavila Jocelyn Hefner (inače nećakinja vlasnika Playboya) raspao se i Pollyannin brak. Ako je vjerovati engleskim tabloidima, nakon njezinih izvanbračnih ljubavnih izleta.

Osim kao TV lice, Pollyanna zarađuje i kao manekenka, a o njezinu izazovnom kalendaru za 2013. i danas se priča. Usto je i autorica članaka o tehnologiji za nekoliko časopisa.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.