BRONCA JE TU

Filip Zubčić primio medalju za ukupno treće mjesto u veleslalomu

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Filip Zubčić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Filip Zubčić
Foto: Printscreen
Filip Zubčić
19.05.2020.
u 22:30
Nažalost, zbog pandemije koronavirusa službene ceremonije nije bilo, a medalja je poštom stigla u Zagreb
Pogledaj originalni članak

Nakon dugog čekanja najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić primio je medalju za osvojeno treće mjesto u ukupnom poretku veleslaloma u sezoni 2019/2020 Svjetskog kupa. 

U sezoni za pamćenje, Filip je osvojio tri postolja u veleslalomu, ostvario je povijesnu, prvu pobjedu u Svjetskom kupu u japanskoj Naebi (JPN) te imao dva druga mjesta u Adelbodenu i Hinterstoderu. Zubčić je ostvario još tri Top 10 rezultata (Beaver Creek 8. mjesto, Alta Badia 10. mjesto, Garmisch Partenkirchen 4.) što ga je dovelo do trećeg mjesta među veleslalomašima i 14. mjesta ukupnog poretka skijaša.

Nažalost po njega, Svjetski kup je prekinut prije zadnje veleslalomske utrke u Kranjskoj Gori, gdje bi Filip imao šansu i za bolji plasman

Nažalost, zbog pandemije koronavirusa službene ceremonije nije bilo, a medalja je poštom stigla u Zagreb.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.