Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRONCA JE TU

Filip Zubčić primio medalju za ukupno treće mjesto u veleslalomu

Filip Zubčić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
19.05.2020.
u 22:30

Nažalost, zbog pandemije koronavirusa službene ceremonije nije bilo, a medalja je poštom stigla u Zagreb

Nakon dugog čekanja najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić primio je medalju za osvojeno treće mjesto u ukupnom poretku veleslaloma u sezoni 2019/2020 Svjetskog kupa. 

U sezoni za pamćenje, Filip je osvojio tri postolja u veleslalomu, ostvario je povijesnu, prvu pobjedu u Svjetskom kupu u japanskoj Naebi (JPN) te imao dva druga mjesta u Adelbodenu i Hinterstoderu. Zubčić je ostvario još tri Top 10 rezultata (Beaver Creek 8. mjesto, Alta Badia 10. mjesto, Garmisch Partenkirchen 4.) što ga je dovelo do trećeg mjesta među veleslalomašima i 14. mjesta ukupnog poretka skijaša.

Nažalost po njega, Svjetski kup je prekinut prije zadnje veleslalomske utrke u Kranjskoj Gori, gdje bi Filip imao šansu i za bolji plasman

Nažalost, zbog pandemije koronavirusa službene ceremonije nije bilo, a medalja je poštom stigla u Zagreb.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije