Operiran u Dubrovniku

Perrone proglašen najboljim igračem pa otpao za zvršni turnir Regionalne lige

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Perrone proglašen najboljim igračem pa otpao za zvršni turnir Regionalne lige
16.03.2016.
u 14:04
Perrone je operiran u utorak navečer zbog upale slijepog crijeva u dubrovačkoj Općoj bolnici, potvrdio je direktor Juga Ognjen Kržić.
Pogledaj originalni članak

Igrač dubrovačkog Jug CO i brazilske reprezentacije Felipe Perrone Rocha najbolji je igrač i strijelac Regionalne vaterpolske lige u sezoni 2015/2016., dok je najbolji golman Marko Bijač iz Jug CO.

Najboljeg igrača i golmana Regionalne vaterpolske lige izabrala je komisija čiji je predsjednik Perica Bukić, a članovi Petar Porobić, Anto Vasović i Milivoj Bebić.

Najbolji strijelac ligaškog dijela natjecanja Felipe Perrone dao je 42 gola, 2. Luka Bukić (HAVK Mladost) 41, 3. Petar Muslim (Primorje EB) 40  4. Gavril Subotić (Partizan RFB) 36, 5. Aleksa Ukropina (Jadran Carine HN) i Marko Martinić (Radnički) sa 34 gola.

Dubrovački Jug CO, u čijim redovima nastupaju najbolji igrač, strijelac i golman, očekivano je izborio prvo mjesto u Regionalnoj vaterpolskoj ligi i pravo da 18. i 19. ožujka u svom bazenu u Gružu organizira završni Final Four na kojem će nastupiti Primorje EB, Jadran HN, Mladost i Jug CO nakon kojeg će ista komisija odabrati najboljeg pojedinca finalnog turnira.

A Felipe Perrone operiran je u utorak navečer zbog upale slijepog crijeva u dubrovačkoj Općoj bolnici, potvrdio je u srijedu direktor Juga Ognjen KržićKako je objavljeno na službenim stranicama Juga, Perrone je u utorak popodne osjetio bolove u abdomenu, a pregledom je ustanovljeno kako je operacijski zahvat neizbježan. Jug prenosi i izjavu liječnika Marka Margaritonija koji je istaknuo kako se Perrone dobro oporavlja.

"Nakon operacije Felipe se dobro oporavlja i nadamo se da će poslijeoperacijski tijek proći bez komplikacija, a u tom slučaju se može očekivati i relativno skori povratak u bazen", rekao je Margaritoni.

Trener Jug CO Vjekoslav Kobešćak neće moći računati na usluge svog najboljeg igrača za predstojeći Final four.

"Prvenstveno želim Felipeu što brži oporavak i da nam se što prije vrati. Naravno da nije isto igrati s njim i bez njega, ali naši ciljevi ostaju isti. Borili smo se da igramo pred domaćom publikom, čekaju nas dvije teške utakmice, ali učinit ćemo sve da trofej dođe u Dubrovnik", prenosi Kobešćakovu izjavu Jug.hr.

U petak navečer 'jugaši' igraju prvu utakmicu u polufinalu Final Foura Regionalne lige protiv zagrebačke Mladosti. Jug je favorit u toj utakmici, a u slučaju prolaska u finale igrat će protiv pobjednika druge polufinalne utakmice u kojoj će snage odmjeriti Primorje EB i Jadran Carine Herceg Novi.

>>Jug remizirao s velikim Pro Reccom, Primorje uvjerljivo protiv Spandaua

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.