Najavio utakmicu

Evo što Modrić kaže o Baleu, zvižducima Ronaldu i krizi Reala!

Foto: PA/Pixsell
Evo što Modrić kaže o Baleu, zvižducima Ronaldu i krizi Reala!
01.04.2014.
u 15:39
– Znamo da je Borussia jako opasna, odlična su momčad, što smo i vidjeli lani. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i da nećemo primiti gol
Pogledaj originalni članak

Madridski Real sutra u četvrtfinalu Lige prvaka dočekuje Borussiju Dortmund, a utakmicu je najavio hrvatski reprezentativac Luka Modrić. Odmah se suočio s pitanjem je li Real u lošoj formi.

– Kiksali smo u dvije utakmice, ali ovo je i dalje ista momčad kao i prije toga. Zaboravili smo što se dogodilo i usredotočeni smo na Borussiju. Nismo izgubili vjeru i dat ćemo sve od sebe u sutrašnjoj utakmici, rekao je Modrić i dodao:

– Znamo da je Borussia jako opasna, odlična su momčad što smo vidjeli i lani. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i da nećemo primiti gol. Bilo bi dobro kad bismo pobijedili 2:0.

Hoće li Borussiji biti prednost što uzvrat igra kod kuće?

– To ništa ne znači. I mi smo prošle godine igrali drugu doma pa smo svejedno ispali.

Gareth Bale?

– On je dobro, pomaže momčadi svojim golovima, a i među najboljim je asistentima lige. Još nije kao u Tottenhamu, ali uskoro će biti. Ne mislim da je sebičan, što pokazuje velik broj asistencija.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Cristiano Ronaldo u utakmici protiv Rayo Vallecana doživio je zvižduke s tribina.

– On je bio silno razočaran porazima od Barcelone i Seville. Što se zvižduka tiče, navijači su mu puno puta pokazali poštovanje, a zvižduci su nešto privremeno. To je poput braka. Ima boljih i lošijih dana, ali važno je da postoji ljubav.

Za kraj je poručio:

Nismo umorni, još imamo snage. Moramo ostati ujedinjeni i sa stilom dovršiti sezonu. Izgubili smo dvije utakmice, ali ne zaboravite da je dotad sezona bila sjajna! zaključio je Luka.

>>Zaboljeli ga zvižduci: Ronaldo šokiran i razočaran reakcijom navijača Reala

>>Planet Real zove Mandžukića i slaže cro-tandem

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

A4
alfa 4c
18:10 01.04.2014.

Kad to kaze jedna takva zvijer kao Modric.......onda je to zbilja tak!:-))))))))

HA
hajduk1966
18:28 01.04.2014.

Kakva kriza ljudi igraju dvije-tri utakmice tjedno bez odmora, nitko nije dobio sve utakmice Real,Barca i Atletico su trenutno uz Bajern vrh vrhova,sve ostalo je ispod za najmanje stup ili dva

HL
HV_LAKI102
16:50 01.04.2014.

Luka i njegov Real osvojit ce Ligu Prvaka,jer trenutno su naj jaca evropska momcad.Bolji su i od Barce,koja ih je na srecu pobjedila u zadnjem sudaru.Nas Luka je u top formi,sto nas navijace naj vise veseli,naravno i Selektora, i to sve zbog nadolazecih praznika nogometa koje sa nestrpljenjem ocekujemo.Puno srece Luka!!