Zamjena za Ristovskog

Evo što bivši dinamovac kaže o povratku u Rijeku

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Evo što bivši dinamovac kaže o povratku u Rijeku
07.08.2017.
u 19:55
Vidim što se piše, znate kako to sve ide, ali službenog poziva još nema, kaže Tomečak.
Pogledaj originalni članak

Rijeka je neočekivano prije dvomeča s Olympiacosom ostala bez jedne od najjačih karika, Stefan Ristovski se zaputio u lisabonski Sporting. Ovaj je transfer dobro napunio blagajnu hrvatskog prvaka (oko 2,5 milijuna eura), ali i stvorio veliku rupu na desnom boku Rijeke. Predsjednik kluba Damir Mišković ne brine, tvrdi kako Matjaž Kek tu ima spremnog Ivana Martića, no jasno je kako slovenski stručnjak ne vjeruje 26-godišnjem nogometašu. Koji, uostalom, nije niti prijavljen za Salzburg...

Hrvatski mediji odmah su ponudili priču kako se u Rijeku vraća Ivan Tomečak, negdašnji ljubimac Armade.

"Iskreno, mene nitko iz Rijeke nije još službeno kontaktirao. Vidim što se piše, znate kako to sve ide, ali službenog poziva još nema" rekao je za Goal Ivan Tomečak ,koji je s obitelji putovao u Međugorje, pa nastavio:

"Gledajte, ja sam nedavno raskinuo ugovor s Al Nassrom, sada sam slobodan igrač. I mogu odmah pronaći novi klub. Vidjet ćemo kako će se stvari razviti, postoje razni upiti, no sada uživam u društvu obitelji koju nisam vidio gotovo mjesec dana."

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
20:14 07.08.2017.

Mamiću kaj čekaš?

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
09:28 08.08.2017.

Vrni se ti u Dimamo !!!!!!

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
12:16 08.08.2017.

Biće kako europski trenerski mag na klupi naše Rijeke Matjaž Kek odlući. On je pokazal sa svojoj strukom, kulturom i djelom da je drugaćiji od nas na balkanu i mi balkanski domorodci se moramo u njegove odluke, lik i djelo zaklinjati.