SJEĆANJE NA SOČNU PUSU

Evo kako je Rakitić komentirao poljubac sa suigračem o kojem opet pišu svjetski mediji

Foto: Press Asociation/Pixsell
Raketa
Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL
Soccer - UEFA Europa League - Final - Sevilla v Benfica - Juventus Stadium
30.03.2020.
u 11:31
– Daniel me je htio poljubiti u obraz, kao i uvijek, ali ispalo je tako kako je ispalo. Loša je sreća da je to kamera uhvatila. Što da radim, da ga ubijem? Ne mogu, trebamo ga.
Pogledaj originalni članak

Nespretni poljubac našeg Ivana Rakitića i Daniela Carriça nakon što je Sevilla 2014. osvojila Europsku ligu ponovo je obišao svjetske medije.

Razlog tome je intervju koji je Portugalac dao ovih dana, a koji su prenijeli brojni mediji poput AS-a i El Mundo Deportiva.. Carriço danas igra za kineski Wuhan Zall, no prisjetio se toga trenutka iz Torina prije šest godina.

– Poljubac? Mislim da Rakitić i ja nismo imali pojma da se uopće dogodio. Da vam iskreno kažem, čak se i ne sjećam trenutka. Bila je to eksplozija emocija nakon izuzetno iscrpljujuće utakmice – odvratio je Carriço, inače suprug i otac baš poput Rakitića, koji je tome dodao tumačenje da su scenu namjerno predimenzionirali njegovi Portugalci jer su bili ogorčeni zbog poraza Benfice u tom finalu.

– Nemam dilema oko svoje seksualnosti i nikad tom poljupcu nisam pridavao neku važnost – dodao je Carriço, koji je nakon sedam sezona provedenih u Sevilli prije mjesec dana potpisao za kineski Wuhan Zall.

A svojedobno je poljubac komentirao i Ivan Rakitić koji je tada bio kapetan Seville. Hrvatski veznjak tada je rekao:

– Daniel me je htio poljubiti u obraz, kao i uvijek, ali ispalo je tako kako je ispalo. Loša je sreća da je kamera to uhvatila. Što da radim, da ga ubijem? Ne mogu, trebamo ga.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZB
Zoki-Bijela
12:07 30.03.2020.

Boban je sigurno ljubomoran..