Transfer

Everton želi dovesti Mandžukića i pridružiti ga Jelaviću u napadu

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Everton želi dovesti Mandžukića i pridružiti ga Jelaviću u napadu
16.06.2012.
u 10:42
Mirror navodio da je Everton spreman ponuditi 10 milijuna eura za Mandžukića
Pogledaj originalni članak

Mario Mandžukić svojim je odličnim igrama na Europskom prvenstvu privukao pažnju brojnih europskih klubova. U petak je Mundo Deportivo pisao o tome da je Mandžukića protiv Italije pratio skaut Barcelone, a danas  engleski Mirror piše o interesu Evertona.

Skaut Evertona pratio je Mandžu u Poljskoj i Rusiji, a iznimno im se svidio napadački dvojac Mandžukić - Jelavić. S obzirom na to da Jelavića već imaju, sada žele dovesti i Mandžukića, za kojeg, navodi Mirror, su spremni platiti 10 milijuna eura.

Everton je za njega bio zainteresiran i prije, u razdoblju dok je igrao za zagrebački Dinamo.

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

FC
fcod
10:52 16.06.2012.

Dovedite i Bilića! On je pravo čudo! Eto, našao je način kako da Šimunić u pune 2 utakmice ne napravi penal niti dobije makar jedan žuti karton!

Avatar vaha
vaha
11:53 16.06.2012.

nema everton love za mandzu - sad nakon ovog eura ce mu cijena debelo narasti....jos ak uspije utrpat spanjolcima, dvostruka sreca (i njegova i nasa)....

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
11:55 16.06.2012.

10 milijuna eura a trenutno najbolji strijelac na euru, malo je to novaca kad se pogleda koliko koštaju neki talijanski igrači a nisu mu do koljena, neću ga sad dizati u nebesa ali to je mala cijena.