NISU IH ŠTEDJELI

Englezi 'udarili' po Srbima: Tamo su rasisti! Milošević im odmah uzvratio

21.10.2019.
u 09:16
Možda tome ne treba pridavati toliko pažnje jer oni koji to rade u tome uživaju, uživaju u svojoj gluposti i primitivizmu. Za mene i za sve normalne ljude teško je razumjeti i nemoguće prihvatiti takvo ponašanje i pojave, rekao je Milošević
Pogledaj originalni članak

Uoči susreta Manchester Uniteda i Partizana u Beogradu, u sklopu trećeg kola Europske lige,  engleski mediji raspisali su se o povijesti gostovanja engleskih klubova u Srbiji.  

The Sun piše o dugoj listi sankcija zbog rasizma i diskriminacije koje su navijači crno-bijelih zaradili tijekom godina, a posebno su se Englezi podsjetili na 2014. godinu kada je Partizan ugostio Tottenham gdje su bili istaknuti antisemitski transparenti koji su osramotili beogradski klub. 

Također, The Sun spominje i nedavnu utakmicu u Bugarskoj gdje je od strane navijača domaće reprezentacije stizalo rasističko vrijeđanje tamnoputih igrača Engleske, a koje je rezultiralo ostavkama ljudi u bugarskom nogometu. Zato dodaju da je gostovanje Uniteda u Beogradu utakmica visokog rizika.

- Možda tome ne treba pridavati toliko pažnje jer oni koji to rade u tome uživaju, uživaju u svojoj gluposti i primitivizmu. Za mene i za sve normalne ljude teško je razumjeti i nemoguće prihvatiti takvo ponašanje i pojave. Posebno u sportu koji bi trebao biti most između različitih nacija, boje kože, religije, pola. Frustriran sam kad čujem i čitam o svim oblicima diskriminacije, uključujući rasnu naravno - rekao je trener Partizana Savo Milošević.

>>> Pogledajte što je za Večernji TV rekao Bruno Petković

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
12:41 21.10.2019.

VL jednom mora shvatiti da će članci ovakvog tipa samo smanjiti čitanost novina i portala među Hrvatskom populacijom. Ja sam se zainatio. Moja misija je skrenuti pozornost hrvatske javnosti na stvarne probleme ovog naroda i države. Mene nitko ne plaća, ali VL mora platiti svoje novinare za članke koje objavljuju.

PR
prajdali100
18:43 21.10.2019.

A,molim te,što to nas briga !!?