OLD FIRM

Engleski komentator žestoko kritizirao vatrenog: Juranović kao da je tjednima išao po zabavama

Foto: Neil Hanna
Rangers v Celtic - cinch Premiership - Ibrox Stadium
Foto: RUSSELL CHEYNE/REUTERS
Scottish Premiership - Rangers vs Celtic
Foto: RUSSELL CHEYNE/REUTERS
Champions League - Group F - Celtic v Shakhtar Donetsk
03.01.2023.
u 22:51
Umor je nakon iscrpnog natjecanja kao što je Mundijal normalan. Ipak, Chris Sutton nije se libio iskritizirati ga zbog nastupa u derbiju.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Celtica i Rangersa jučer su podijelili bodove u jednom od najvećih derbija svijeta. Završilo je rezultatom 2:2 pa je momčad Josipa Juranovića zadržala prednost od devet bodova u odnosu na Barišića i Čolaka. Popularni Jura odigrao je sjajno svjetsko prvenstvo pa zainteresirao skaute klubova kao što su Chelsea i Barcelona, a Škoti žele oko 10 milijuna eura.

>> Joško Gvardiol ušao je u najskuplju momčad svijeta! Pogledajte enormne cifre najboljih nogometaša

Bivši kapetan Hajduka nije odigrao sjajnu utakmicu u Old Firmu, ali umor je nakon iscrpnog natjecanja kao što je Mundijal normalan. Bila mu je to prva utakmica još od polufinala SP-a protiv Argentine. Ipak, britanski komentator Chris Sutton nije se libio iskritizirati ga zbog nastupa.

- Juranović, koji je igrao u polufinalu Svjetskog prvenstva, izgledao je kao da je tjednima išao po zabavama. Bio je užasan, povezuje ga se s Barcelonom i Chelseajem, a vi gledate ovo i mislite: 'Kvragu, kako je on ovo odigrao.' Zbilja je bio grozan - rekao je komentirajući za BBC.

Juranoviću je po povratku s SP-a cijena na Transfermarktu porasla na devet milijuna eura. Ugovor u Celticu ima čak do ljeta 2026. godine. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
01:47 04.01.2023.

Pa kad i je vjerojatno hodao po zabavama. A tko nebi nakon svjetskog, ne znam sto je ovom "strucnom" komentatoru cudno.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
06:33 04.01.2023.

Sutton, to je onaj stručnjak koji je prognozirao da će nas Brazil lako pobijediti s 3:0, a poslije se posipao pepelom. Još nije prebolio onih 2:1 iz Rusije.

PO
Poletarac101
06:10 04.01.2023.

Jura bježi što prije iz te vukojebine...