NA SPORTSKA TV

Emisija 'Sport nedjeljom' ulazi u svoju 13. sezonu emitiranja

Foto: Promo
Proslava 500. emisije Sport nedjeljom
03.09.2018.
u 00:30
Od ove sezone, emisija će se emitirati na nacionalnom signalu Sportska TV (Sptv) uživo od 17h.
Pogledaj originalni članak

U svoju 13.sezonu emitiranja, najgledanija sportska emisija 'SPORT NEDJELJOM' ulazi sa istom postavom, s istim ciljem promicanja vrijednosti hrvatskoga sporta, ali s nekim novim kvalitetnijim produkcijskim rješenjima.

Od ove sezone, emisija će se emitirati na nacionalnom signalu Sportska TV (Sptv) uživo od 17h.

I dalje će najaktualnije sportske teme biti ishodište emisije, kao i najpoznatiji sportski akteri po čemu je Sport nedjeljom prepoznatljiv.

Manje zastupljeni sportovi, kao i sport osoba s invaliditetom i dalje će pronalaziti svoje mjesto u eteru Sporta nedjeljom.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AN
ante555
07:22 03.09.2018.

SPTV je jos jedan program bez smisla. Kad je nacionalna TV kuca izgubila sve moguce prijenose pa čak i utakmice reprezentacije najmanje nam treba ovakav program.Koji ste to vazni događaj prenosili na SPTV, mozda pikado i jedrenje, ili drugu HNL...sramota. Bitno da HTV bere harač i redovno šalje opomene.