UKRAJINSKA LIGA

Eduardo zabio dva gola na asistencije Srne; strijelac i Kalinić

Foto: PA/Pixsell
Eduardo zabio dva gola na asistencije Srne; strijelac i Kalinić
05.04.2014.
u 17:34
Kalinić je u igru ušao odmah na početku nastavka, a u strijelce se upisao iz jedanaesterca u 54. minuti.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Dnjipra su u 21. kolu ukrajinskog prvenstva pobijedili na gostovanju u Sevastopolju kod Tavrije sa 2:0.

Gosti su tri boda osigurali golovima Giuliana u 8. minute te hrvatskog napadača Nikole Kalinića u 54. minuti. Kalinić je u igru ušao odmah na početku nastavka, a u strijelce se upisao iz jedanaesterca.

Ivan Strinić nije konkurirao za sastav gostiju, dok je kod domaćina 90 minuta odigrao Marin Ljubičić (žuti u 83. minuti).

Foto: Ivana Ivanović/Pixsell

Šahtar je na Donbass Areni u Donjecku sa 3:0 pobijedio Karpaty, a najzaslužnijih za pobjedu bili su hrvatski reprezentativci Eduardo da Silva i Darijo Srna.

Naime, zahvaljujući ubačajima Srne, Dudu je tresao mrežu gostiju u 11. i 42. minuti. Konačnih 3:0 postavio je Adriano u 51. minuti.

Šahtar je vodeća momčad lige sa 47 bodova, dok je Dnjipro drugi sa tri boda manje, ali imaju i utakmicu manje.

>> Pogledajte prekrasne golove Eduarda i Srne u velikom preokretu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DA
Dankoo
19:53 05.04.2014.

fox in the box is back!

Avatar Prosenjak
Prosenjak
20:28 05.04.2014.

Ja ne znam zbog čega je potrebno da u samom naslovu stoji nešto što jednostavno nije istina. Svatko tko ima kompjuter to može provjeriti za pet minuta. Eduardo je prvi gol zabio nakon što je Srna izveo korner, što tehnički jest asistencija, a faktički je to samo izveden korner. Drugi gol Eduardo je zabio na asistenciju Ilsinha, kojem je prije toga loptu dodao Srna, a to definitvno nije asistencija ni tehnički ni faktički. Dakle, prvi gol je Eduardo zabio nakon kornera kojeg je izveo Srna, a za drugi gol asistirao mu je Ilsinho.