BRANI KOLEGU

Dušanović: Pitam se tko toliko mrzi Ćosića da mu je uništio život lažima

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Mićp Dusanović
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Drago Ćosić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Bruno Kovačević i Drago Ćosić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Drago Ćosić
20.09.2018.
u 13:23
– Ne mogu shvatiti da jedna kuća može ovako nešto napraviti nekome tko je evidentno nevin. Drago Ćosić ništa nije napravio.
Pogledaj originalni članak

U obranu Drage Ćosića, koji je nedavno dobio otkaz na HRT-a zbog sumnji za preprodavanje ulaznica na SP-u u Rusiji, stao je bivši kolega Mićo Dušanović.

– Mislim da je katastrofalno to što se dogodilo kolegi Ćosiću. Ne mogu shvatiti da jedna kuća može ovako nešto napraviti nekome tko je evidentno nevin. Drago Ćosić ništa nije napravio. Pitam se tko ga toliko mrzi da mu je uništio život lažima, tko mu je objesio metu na leđa? – poručio je za Reflektor Slobodne Dalmacije Dušanović pa dodao:

– Stvari koje mu se pripisuju nemoguće su. Nemoguće je preprodati kartu za finale Svjetskog prvenstva u nogometu, pogotovo ne za nekoliko tisuća eura, što se sada govori. Karte o kojima je riječ nikada se nisu ni prodavale, one se podijele određenim ljudima i udruženjima kod svakog velikog projekta. Koliko takve karte vrijede na tržištu bespredmetno je razgovarati jer se ne prodaju, ali to nema veze s Dragom Ćosićem. On je bio šef prijenosa iz Rusije, glavni koordinator emisija iz Moskve i Zagreba. Preprodajom karata sigurno se nije bavio.

>> Pogledajte i ekskluzivan razgovor s Nikom Čekom


 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

DU
Deleted user
13:49 20.09.2018.

Prekomjerno se veselio uspjehu Hrvatske reprezentacije! To mu dođe ko prekomjerno granatiranje Knina u Hagu! U Hagu to nije prošlo ali na Prisavlju prolazi sve tu udba drma nemilice!

BA
balance
13:29 20.09.2018.

Neće oprostiti uspjeh reprezentacije a i onoga ko je komentirao te povijesne utakmice.

TT
TTjac
15:32 20.09.2018.

Bio je u svom rodnom Tesliću