SUSRET PRVOLIGAŠA

DRAMA U VARAŽDINU Preokret Rijeke u nadoknadi za četvrtfinale Kupa Hrvatske

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
DRAMA U VARAŽDINU Preokret Rijeke u nadoknadi za četvrtfinale Kupa Hrvatske
16.12.2020.
u 18:12
Rijeka je tako postala četvrti četvrtfinalist nakon Osijeka, Gorice i Dinama, a do svojeg je prolaza došla u najdramatičnijim okolnostima
Pogledaj originalni članak

Do 78. minute Varaždinci su, nakon pozitivnog šoka protiv Hajduka, imali vodstvo protiv Rijeke i očekivali se u četvrfinalu Kupa Hrvatske. Međutim, momčad Simona Rožmana sjajno je ušla u završnicu utakmice i pokorila borbene, ali umorne Varaždince preokretom koji je završen u sudačkoj nadoknadi. 

Rijeka je tako postala četvrti četvrtfinalist nakon Osijeka, Gorice i Dinama, a do svojeg je prolaza došla u najdramatičnijim okolnostima.

Jako su opasno živjeli, pogotovo u prvom poluvremenu gdje nisu bili do kraja utakmici te im je trebalo vremena da dođu sebi. Momčad Zorana Kastela i Darija Jerteca povela je u 40. minuti preko Posavca koji je, kao i Hajduku, zabio glavom.

Rijeka je u drugom dijelu ubacila u brzinu više i počela igrati bolje, a to se isplatilo u 78. minuti Nino Galović pospremio glavom centaršut Varaždinca Roberta Murića u mrežu.

Na kraju susreta ponovno je bio aktivan Murić, odigravši dupli pas sa sjajnim Lukom Menalom koji se ponovno upisuje u strijelce, i to kad su već svi mislili da će čuti zvižduk za kraj regularnog dijela utakmice i odlazak u produžetke, u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
20:03 16.12.2020.

Bravo Varaždin, glava gore! Glavo da ste proigrali, bit će još dobrih rezultata!

DU
Deleted user
20:19 16.12.2020.

Varaždinci dobro i prošli. Kad imaš Daničića i Belcara koji nemaju osjećaj za loptu, statičnog Benka, strah od postizanja pogotka, trenera koji vadi najboljeg igrača van.., kaj očekivati.