Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITKE ZA RIJEČANE

Predsjednik Reala nazvao Miškovića na telefon pa mu poslao snažnu poruku

Rijeka: Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka, obratio se medijima prije utakmice
Goran Kovacic/PIXSELL
12.12.2020.
u 10:13

- Ma samo polako, ne znam zašto se brineš. Pa mi ćemo dobiti AZ i vi sigurno idete dalje - govorio je optimistično Mišković kolegi Jokinu Aperrbayu

Rijeka je završila svoj europski put, ali ostat će i dalje jedna od najborbenijih momčadi ovosezonske EL. Kada su ih svi vidjeli kao 'kantu za napucavanje', oni su pokazali zube, kada su najavljivali golijade u njihovoj mreži, oni su se čvrsto branili,a  kada su im rekli da je AZ favorit na Rujevici, oni su preokrenuli u posljednjim sekundama, napravili senzaciju, sa slavljem zaključili ovosezonsku Europu i pomogli prijateljima iz Real Sociedada. 

Strijelci su za Rijeku u susretu bili Menalo u 52. i Tomečak u trećoj minuti nadoknade te Wijndal u 57. minuti za AZ.

- Damire, svaka vam čast! - vikao je Jokin Apperibay iz Napulja, piše 24sata.

- Mi nismo pobijedili, ali vi jeste. Hvala i sve čestitke tebi i svima u klubu. Stvarno ste dobili i ispunili obećanje. Bravo, Rijeka! -  govorio je predsjednik Real Sociedada nakon što su im Riječani osigurali prolazak dalje. 

Naime, u 91. minuti Sociedad je gubio u Napulju, a na Rujevici je bilo 1:1. 

Da je tako ostalo do kraja Baski bi ispali, AZ bi išap dalje. No, stvar je spasio Ivan Tomečak kada je zabio za šokantni preokret, koji je AZ spriječio od ulaska u nokaut fazu.

- Ma samo polako, ne znam zašto se brineš. Pa mi ćemo dobiti AZ i vi sigurno idete dalje - govorio je optimistično predsjednik Rijeke, Damir Mišković kolegi Jokinu Aperrbayu, nervoznom jer je on išao sa svojim momcima na moćni Napoli, a nitko nije sanjao da će Rijeka slomiti Nizozemce. 

No, bilo je obećano - ispunjeno s riječke strane pa nije niti čudno da su uvijek prijateljski raspoloženi Baski bili ti koji su prvi čestitali.

Komentara 3

DI
Dinamenavek
10:35 12.12.2020.

Bravo Rijaka.

SN
Samo naprijed
21:02 12.12.2020.

Tako se to radi. Sportski do kraja.

DH
dalibor.hren
16:57 12.12.2020.

"Prijatelji iz Sociedada i neprijatelji iz AZ-a???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije