Neki mu zamjerili

Dragića napali zato što slavi pravoslavni Božić, sjajno je reagirao

Foto: twitter.com/Goran_Dragic
Dragića napali zato što slavi pravoslavni Božić, sjajno je reagirao
08.01.2019.
u 09:04
Daroviti organizator igre rođen je u Ljubljani, otac Marinko podrijetlom je iz sela Majdan (desetak kilometara od Kladnja), dok mu je majka Mojca rođena Slovenka
Pogledaj originalni članak

Goran Dragić, član Miami Heata i umirovljena zvijezda slovenske košarkaške reprezentacije, vješto je odgovorio na provokaciju nakon što se pojedincima nije svidjela njegova jučerašnja objava na Twitteru.

Dragić je uz fotografiju u društvu sina čestitao pravoslavni Božić, ali ga je među prvim komentarima dočekalo ružno intonirano pitanje "Jesi li ti Slovenac?", očito nekoga tko smatra da Slovenci nemaju ništa s tom vjeroispovijesti. 

Dragić je na to mirno odgovorio "da, ja sam Slovenac pravoslavne vjere", pa na provokaciju dodao "na današnji dan želim ti mir u duši i radost u srcu".

Drugima je zasmetalo i što je objavu napisao na ćirilici, međutim većina Slovenaca očekivano je stala u obranu košarkaša koji je toj državi donio zlatnu medalju na Eurobasketu 2017. i to, između ostalog, tako što je u finalu upravo Srbiji zabio 35 koševa.

Daroviti organizator igre rođen je u Ljubljani, otac Marinko podrijetlom je iz sela Majdan (desetak kilometara od Kladnja), dok mu je majka Mojca rođena Slovenka.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 114

DU
Deleted user
10:15 08.01.2019.

Nedaj svoje i poštuj tudje i nema nikakvih problema.

NM
nemirno more
11:10 08.01.2019.

čovjek se nikada ne smije sramiti svog porijekla,svojih prijatelja,svojih roditelja,samog sebe...budi ono što jesi i to dostojanstveno pokaži...voli svoje poštuj tuđe...

NA
narod1
12:26 08.01.2019.

Dakle saznali smo da ima Slovenaca koji pišu ćirilicom