NA 65. MJESTU

Donna Vekić najbolje rangirana hrvatska tenisačica

Foto: PA/Pixsell
Donna Vekić najbolje rangirana hrvatska tenisačica
21.04.2014.
u 12:33
Mlada Osječanka na WTA ljestvici je napredovala za 30 mjesta i sada je 65. igračica svijeta.
Pogledaj originalni članak

Donna Vekić postala je najbolje rangirana hrvatska tenisačica nakon što je u Kuala Lumpuru osvojila svoj prvi WTA turnir. Mlada Osječanka na WTA ljestvici je napredovala za 30 mjesta i sada je 65. igračica svijeta.

Ajla Tomljanović je pala za osam mjesta i sada je 80., a među prvih sto igračica je i Mirjana Lučić-Baroni (98.). Petra Martić je 108. mjestu, Ana Konjuh 197., dok je Ana Vrljić 213.

Među prvih 10 nije bilo promjena. Ljestvicu i dalje predvodi Amerikanka Serena Williams ispred Kineskinje Li Na.

Čilić i dalje 27.

Marin Čilić i dalje je 27. igrač na ATP ljestvici. Poziciju je zadržao i Ivan Dodig koji je ostao na 37. mjestu, Ivo Karlović popeo se na 52. mjesto, a Ante Pavić je 197.

Rafael Nadal vodeći je tenisač svijeta, a iako je na turniru u Monte Carlu ispao u četvrtfinalu povećao je prednost ispred Novaka Đokovića (s 2.050 bodova na 2.270). Slijede dva Švicarca - Stanislas Wawrinka pa Roger Federer.

>> Donni čestitao i Đoković, a evo što je prvo objavila nakon pobjede!

>> Treća je bila sreća: Donna Vekić osvojila prvi WTA naslov!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LE
LeonardS
14:56 21.04.2014.

Davno sam napisao da će Dona biti broj jedan u svijetu tenisa i da će tada se s njom hvaliti i RH i Osijek a u stvarnosti samo imaju pravo na to njen rad i odgoj ,njezini roditelji i prijatelji koji su vjerovali u nju, zato bravo Dona ostani svoja i nastavi svojim putem a oni neka tapšu, tvoj Osiječanin