AUSTRALIAN OPEN

Donna Vekić ispala u trećem kolu

Foto: Reuters/Pixsell
Donna Vekić
Foto: Reuters/Pixsell
Donna Vekić
25.01.2020.
u 09:35
Ovo je bio prvi međusobni ogled između Vekić, 20. tenisačice svijeta, i Swatek 56. na WTA ljestvici.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska tenisačica Donna Vekić završila je u subotu svoj nastup na prvom grand slam turniru sezone Australian Openu nakon što ju je u trećem kolu sa 7-5, 6-3 poslije sat i 43 minute igre pobijedila Poljakinja Iga Swiatek.

Vekić je u meču servirala pet aseva, a Poljakinja četiri, Vekić je napravila četiri dvostruke greške, a Swiatek dvije. Poljakinja je spasila osam od devet break lopti, a hrvatskoj je tenisačici uzela tri puta servis.

Osim toga, Swiatek je realizirala više poena i na prvom i na drugom servisu - 78 i 65 posto naprama 55 i 44 posto. Vekić je napravila 34 neprisiljene pogreške a Swiatek 24.

Ovo je bio prvi međusobni ogled između Vekić, 20. tenisačice svijeta, i Swatek 56. na WTA ljestvici.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.