OTKAZAO STAN

Đoković nakon više od 10 godina seli iz Monte Carla, pogledajte čiju je obalu odabrao

Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Zadar: Novak Đoković s obitelji na jahti Asha
Foto: Marko Dimić/PIXSELL
Novak Đoković i Goran Ivanišević
Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
Novak Đoković
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Zadar: Teniski turnir Adria Tour, ekshibicijski meč Novaka Đokovića i zvijezda Toura
Foto: Claudia Albuquerque/PIXSELL
Jelena Đoković
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Zadar: Teniski turnir Adria Tour, ekshibicijski meč Novaka Đokovića i zvijezda Toura
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Beograd: Novak Đoković srušio rekord, 311. tjedana je na prvom mjestu ATP ljestvice
29.03.2021.
u 13:33
Đoković je kupio kuću koja vrijedi 6,4 milijuna eura, a čitavo imanje prostire se na oko 3500 kvadratnih metara.
Pogledaj originalni članak

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković nakon više od 10 godina seli se iz Monte Carla. Prvi tenisač svijeta napustit će poreznu oazu u kojoj prebivalište imaju brojni sportaši i s obitelji preseliti u Španjolsku, točnije u Marbellu.

Đoković je otkazao stan u Monte Carlu koji je unajmljivao više od 10 godina, a zaljubio se u Marbellu, gdje je boravio prošle godine dok je svijet bio u karanteni zbog koronavirusa.

No, prvenstveni razlog selidbe jest obrazovanje djece Stefana (6) i Tare (3).

– Novak i Jelena smatraju da je u Marbelli mnogo veći izbor obrazovnih ustanova, ali i veća mogućnost za socijalizaciju mališana s obzirom na to da je Monte Carlo mnogo manji. Olakšavajuća okolnost za poznati par, koji je često na putu, jest i to što im veliki dio obitelji živi upravo u Marbelli. Novakov mlađi brat Marko zaposlen je na akademiji Pepea Imaza kao trener, godinama živi u Andaluziji sa suprugom Leti iz Brazila, dok i najmlađi Đorđe također često boravi u Marbelli iako mu je službeno prebivalište u Beogradu. Jelenina sestra Marija sa suprugom Budimirom Jovkovićem također živi na jugu Španjolske – rekao je izvor za Informer.

Marbella se nalazi u Andaluziji, na krajnjem jugu Španjolske. Ima oko 140.000 stanovnika i klima je sjajna tijekom cijele godine.

Đoković je tamo kupio kuću koja vrijedi 6,4 milijuna eura, a čitavo imanje prostire se na oko 3500 četvornih metara. Nova kuća ima sve: bazen, ogromnu teretanu, teniski teren, devet spavaćih soba, osam kupaonica, igraonicu, impresivnu dnevnu sobu, prelijep vrt s pogledom na more... Kuću koju je kupio prije je unajmljivao za 10.000 eura mjesečno.

Inače, Đokovićev otac Srđan nekoliko je puta najavljivao da će se Novak na kraju preseliti u Beograd kako bi živio sa svojim narodom.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

IM
ivica@ mali
13:39 29.03.2021.

ja mislio da ce kupiti vilu u crnoj gori ...ako nista zbog porijekla ..

TE
Testera
23:17 02.04.2021.

Ha ha, koliko ljubomore. Bravo care, uživaj, najjači si !

ZL
zlatkouvanovic
16:42 29.03.2021.

Koja važna tužna vijest za HR. Velika šteta kako se nije uhljebio u Hrvatskoj , na breonima kod njegovovog zemljaka Rade.