PO POSUDBAMA

Dinamo za njega dobio petu najveću odštetu, a sad šeta po drugim ligama

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Dinamo za njega dobio petu najveću odštetu, a sad šeta po drugim ligama
17.10.2020.
u 09:02
Filip će, dakle, zbog prevelike konkurencije u Leicesteru ponovno u niži rang engleskog nogometa, a ovaj put će u Championshipu zaigrati u dresu Cardiffa, donedavnog premijerligaša
Pogledaj originalni članak

Hrvatski branič Filip Benković nema sreće niti prilike u Leicester Cityju. Nakon što je prije dvije godine otišao iz Dinama u redove Lisica za čak 14.5 milijuna eura, čime je vlasnik petog najskupljeg izlaznog transfera Dinama, 23-godišnji stoper u dvije godine u engleskom klubu nije upisao ni minute za Leicester u Premier ligi.

Protekle je dvije sezone proveo na posudbama u škotskom prvoligašu Celticu, pa engleskom drugoligašu Bristol Cityju, a i ove će sezone svoj talent kovati na posudbi u engleskom drugoligašu.

Filip će, dakle, zbog prevelike konkurencije u Leicesteru ponovno u niži rang engleskog nogometa, a ovaj put će u Championshipu zaigrati u dresu Cardiffa, donedavnog premijerligaša. 

"Cardiff City je oduševljen što može potvrditi da je jednogodišnju posudbu za naš klub potpisao hrvatski internacionalac Filip Benković koji je karijeru počeo u zagrebačkom Dinamu", stoji u priopćenju velškog kluba.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar southman
southman
16:11 17.10.2020.

Dobar potez. Tamo bi mogao biti na klupi !