Ima odličan CV

Dinamo za milijun eura dovodi na posudbu veliku mladu zvijezdu

Foto: DPA/PIXSELL
Dinamo za milijun eura dovodi na posudbu veliku mladu zvijezdu
25.01.2017.
u 14:10
Taj 172 centimetra visok ofenzivac, prema vijestima iz turske baze plavih u Beleku, trebao bi se Dinamu priključiti vrlo brzo, čim doputuje u Zagreb i obavi liječničke preglede.
Pogledaj originalni članak

Marcos Guilherme de Almeida Santos Matos puno je ime 21-godišnjeg Brazilca koji bi trebao pojačati Dinamo u utrci s Rijekom za naslov prvaka.

Taj 172 centimetra visok ofenzivac, prema vijestima iz turske baze plavih u Beleku, trebao bi se Dinamu priključiti vrlo brzo, čim doputuje u Zagreb i obavi liječničke preglede.

Dinamo ga zasad ne kupuje nego dovodi na posudbu. Bude li u Maksimiru sljedećih godinu i pol, to će plave koštati milijun eura, plus plaće Guilhermeu, s time da ga plavi mogu i otkupiti, ali se puna cijena još ne zna. S Brazilcima je to često tako, klubovi nisu potpuni vlasnici igrača pa plavi ne mogu pregovarati samo s njegovim klubom Atléticom Paranaenseom.

Riječ je doista o igraču koji ima jako dobar CV, brazilski je mladi reprezentativac, igrao je na SP-u igrača do 20 godina, zasad ima pet nastupa i postigao je četiri pogotka.

Za Atlético Paranaense odigrao je 84 utakmice i postigao osam pogodaka. Polivalentni je ofenzivac, za svoj klub igrao je na desnom krilu (27 puta), lijevom krilu (11), na mjestu ofenzivnog veznog (21) i kao lijevi vezni (1), tako da može igrati na pozicijama koje su dosad držali otpisani Fernandes i Soudani kojem na ljeto istječe ugovor, na poziciji koja je predviđena za Sammira i Ćorića...

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

SM
san.martino
15:20 25.01.2017.

Rijeka dovodi ovu zvijezdu Dinamo onu...a moj Hajduk?Nikoga.Bio jednom jedan veliki klub u Dalmaciji. Pokoj vjecni daruj mu Gospodine.

ED
europski dinamo
15:05 25.01.2017.

Marcos Guilherme de Almenida Santos Matos 5.8. 1995 Dinamova Oluja!

MO
matK.O.
18:05 25.01.2017.

liči malo na roberta carlosa,ako ce igrat desetinu ko on bit ce pravo pojačanje.