Zamjena za Budimira

Dinamo dovodi topnika iz Novog Pazara, razarača hrvatskih mreža!

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Dinamo dovodi topnika iz Novog Pazara, razarača hrvatskih mreža!
19.01.2019.
u 11:15
Komnen Andrić trenutačno je prvi strijelac HNL-a s deset pogodaka
Pogledaj originalni članak

Zagrebački Dinamo očito je pronašao zamjenu za Marija Budimira, napadača koji je nedavno napustio Maksimir i otišao u Persepolis. Stiže Komnen Andrić, 23-godišnjak rođen u Novom Pazaru visok 189 cm, trenutačno prvi strijelac HNL-a s deset pogodaka. 

Andrić je u Zaprešić stigao krajem kolovoza 2017. godine iz portugalskog Belenensesa, a upisao je i nekoliko nastupa za mladu srpsku reprezentaciju.

- Očekujemo da će se do kraja dana riješiti dokumentacija i da će se već u nedjelju priključiti ostatku momčadi u Beleku. Istina, slijedi još liječnički pregled, no bude li sve u redu, on će biti taj napadač kojeg smo tražili - odgovorio je Nenad Bjelica i dodao:

- Teško je bilo pronaći igrača ljudskih i nogometnih vrlina Marija Budimira, ali vjerujem da se Andrić u tu sliku apsolutno uklapa. Istina, bilo je još kandidata, ali Andrić je u zadnjih 39 nastupa zabio 21 gol i to treba poštovati. Očekujem da će biti pojačanje - zaključio je strateg modrih. 

Andrić je svojedobno odbio Dinamo, a bio je dio generacije srpske U20 reprezentacije koja je na Novom Zelandu 2015. osvojila naslov svjetskog prvaka. Na njegovu žalost, na samom prvenstvu nije sudjelovao zbog ozljede.

Mreže diljem HNL-a je tresao i lani, kada je upisao osam pogodaka u 17 nastupa.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar IgorBr
IgorBr
21:41 19.01.2019.

Ako je dobar čovjek i dobar igrač, onda mu je mjesto u Dinamu i ne zanima me koje je nacionalnosti dok nije neki radikal, a očito nije. Onima kojima smeta što je Srbin nek razmisle malo o tome kakvi su navijači kad im je mržnja prema cijelom jednom narodu veća od ljubavi prema Dinamu.

KA
kanđija
16:13 19.01.2019.

Neznam zašto nisu vratili iz Lokomotive Radonjića? Prvo, ništa ih ne bi koštao a izvrstan se pokazao u Lokomotivi.

SH
Stevo.Hasanbegovic
12:37 19.01.2019.

Kozoljubi na aparatima