TRENER DINAMA

Damir Krznar: Primili smo smiješne golove, a mogli smo ih natjerati da kleknu

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Utakmica 1. pretkola UEFA Lige prvaka, GNK Dinamo - Valur
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Utakmica 1. pretkola UEFA Lige prvaka, GNK Dinamo - Valur
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Utakmica 1. pretkola UEFA Lige prvaka, GNK Dinamo - Valur
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Utakmica 1. pretkola UEFA Lige prvaka, GNK Dinamo - Valur
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Utakmica 1. pretkola UEFA Lige prvaka, GNK Dinamo - Valur
07.07.2021.
u 21:29
- Moramo biti ozbiljni, tisuće je primjera u kojima je autsajder uspio nešto napraviti. Dogodilo nam se to, ali ne smijemo dopustiti da se to dogodi dvije utakmice zaredom.
Pogledaj originalni članak

Trener Dinama Damir Krznar prokomentirao je utakmicu prvog kola pretkola Lige prvaka u kojoj je njegova momčad na Maksimiru protiv islandskog Valura vodila 3:0 i promašila jedanaesterac da bi na kraju završilo 3:2.

- Luda utakmica koju smo kontrolirati i imali jedanaesterac za 4:0. Gotovo smo sve riješili, da idemo na izlet za Island. No, onda smo primili dva smiješna gola i sada moramo biti pravi u Islandu. Ne volim govoriti o sreći - rekao je Krznar i dodao:

- Nedostajalo je realizacije, ali početak je sezone i ne sjeda sve na svoje mjesto. Mislim da je riječ o psihološkom zamoru. Nakon promašenog jedanaesterca ostali smo 4-5 minuta živjeti u toj grešci.

Valur se vratio pred kraj utakmice i zabio golove u 88. i 89. minuti.

- Mogli smo natjerati protivnika da klekne. Možemo sada žaliti za našim šansama, ali ne možete zabiti svaki. Ali, nije drama.

Hoće li u uzvratu igrati Oršić, Petković, Gavranović...?

- Neću sada o tome, ali svi koji budu spremni psihički i fizički će konkurirati.

Dinamo na Islandu čekaju umjetna trava i polarni dan.

- Prilagodit ćemo se. Moramo biti ozbiljni, tisuće je primjera u kojima je autsajder uspio nešto napraviti. Dogodilo nam se to, ali ne smijemo dopustiti da se to dogodi dvije utakmice zaredom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

FR
freeshooter
22:01 07.07.2021.

Profesore Krki Baltazar, ali Vi odlučujete i vodite, ne igrači, Vi morate predviđati situacije i kontrolirati ih, zašto je Ademi morao pucati penal, radi hattricka, zašto to niste spriječili a nikad se ne puca nakon faula...i umjesto laganog podizanja ekipe, što sada imamo, opet start sa nemirom i grčom, čemu to Damire, mi nemožemo biti škola, dokada, no idemo dalje...saberi dečke i tamo rasturite...

DI
Dingo
22:11 07.07.2021.

Pobjeda sa trenerskim potpisom. Već ionako miks ekipu zbog reprezentativnih izostanaka je dodatno oslabio izmjenama da poštedi (od čega) igrače.

RA
rasinja
06:00 08.07.2021.

na žalost "klasika", pristup podcijenjivanja protivnika i sistem "lako ćemo" .... nepoštivanje nepisanega nogometnoga pravila, da ne izvodi penal onaj na kome je on napravljen .... silne zamijene igrača jer ih trener "čuva"...pa sezona nije ni počela ... sve u svemu "rukopis" trenera za kojega sam od početka sumnjao, da nije za Dinamo, a sada sam sve više u to ubijeđen.