NOVA LJUBAV?

Cvjeta cvijeće među HNS-om i Hajdukom: Šuker uputio poruku Jakobušiću

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Cvjeta cvijeće među HNS-om i Hajdukom: Šuker uputio poruku Jakobušiću
01.11.2020.
u 16:59
Predsjednik HNS-a je istaknuo kako mu je drago što je je Jakobušić u svom inauguracijskom obraćanju javnosti nagovijestio dobru suradnju s Hrvatskim nogometnim savezom
Pogledaj originalni članak

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker poželio je novom predsjedniku Uprave HNK-a Hajduk Lukši Jakobušiću dobar početak na novoj funkciji te pozdravio Jakobušićevu najavu suradnje s HNS-om.

- Čestitam Lukši Jakobušiću na imenovanju na čelno mjesto Hajduka. Njegovo iskustvo gospodarstvenika i dugogodišnjeg sportskog djelatnika ukazuju da će uspješno voditi klub, vjerujem da će Hajduk s njim na čelu biti financijski stabilan i u natjecateljskom smislu konkurentan najboljim hrvatskim momčadima - kazao je Šuker za službenu stranicu HNS-a.

Predsjednik HNS-a je istaknuo kako mu je drago što je je Jakobušić u svom inauguracijskom obraćanju javnosti nagovijestio dobru suradnju s Hrvatskim nogometnim savezom i izrazio zadovoljstvo činjenicom da će Poljud 17. studenoga biti domaćin hrvatskoj reprezentaciji u susretu Lige nacija s Portugalom.

- Želim mu puno sreće i uspjeha u radu, a vrata Hrvatskog nogometnog saveza uvijek su mu otvorena za konstruktivan razgovor i suradnju - poručio je Šuker.

Novi predsjednik Uprave Hajduka Jakobušić u svom je predstavljanju na Poljudu prije dva dana naglasio kako želi klubu vratiti dignitet.

- Došao sam jer želim moćan Hajduk, želim vratiti dignitet Hajduku. Potrebno nam je jedinstvo. Želim svoj četverogodišnji mandat završiti do kraja, moji ciljevi su najveći i to u svakom segmentu. Da svaki zaposlenik ili igrač bude bolji. Teška su vremena, a Hajduk treba vratiti nadu - poručio je Jakobušić.

Dodao je kako Hajduku treba vratiti poštovanje.

- Rugaju nam se, a sada nas već i žale, a to je najgore. Borbe i podjele su nas dovele do ovoga - poručio je on.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SS
sokac sa drave
20:22 01.11.2020.

zagi101 u sportu se nesmije nikome pustati niti namjestati Svaki klub treba puno trenirat,raditi i uspjeh ce doci.Ruganje i ismijavanje je tek pocelo kao odgovor svega onoga ruznog podmuklog ponasanja hajdukovih navijaca.Mladji navijaci su se znali i potuci sa drugima ali nije bilo mrznje.A onda su udarili u svetinju hrvatsku nogometnu reprezentaciju.Izazivati prekide u Milanu i protiv ceha u francuskoj samo da nasi izgube.To je poruka da nasa repka nije njihova,pa transparenti u dalmaciji da Bog da sve izgubili.Crtanje svastike sa ciljem da budemo izbaceni iz kvalifikacija i mnogo toga.I kao odgovor od hrvata je doslo do ruganja sprdanja i nepostivanja tih ljudi iz tog cudnog grada.Trebat ce proci puno godina da se ti odnosi poprave i ja nisam optimist.

ZA
zagi101
17:29 01.11.2020.

ma uručite im taj trofej koji ne mogu osvojiti na terenu da više ne slušamo naricanje s poljuda