ATP Halle

Ćorić predao četvrtfinale zbog bolova

Foto: DPA/Pixsell
Borna Ćorić
Foto: DPA/Pixsell
Borna Ćorić
Foto: DPA/Pixsell
Borna Ćorić
21.06.2019.
u 19:13
Ćorić je imao problema s leđima od samog početka turnira
Pogledaj originalni članak

Hrvatski tenisač Borna Ćorić neće obraniti naslov pobjednika na ATP turniru u Halleu osvojen prošle godine, on je zbog bolova u leđima predao četvrtfinalni susret Francuzu Pierre-Huguesu Herbertu nakon što je Herbert dobio prvi set sa 7:5.

Ćorić je imao problema s leđima od samog početka turnira u Halleu, a oni su se dodatno povećali sredinom prvoga seta.

Kod vodstva Herberta od 5:4 naš je igrač zatražio i pomoć fizioterapeuta, ali niti dodatna masaža nije popravila stanje pa je Ćorić po izgubljenom servisu kojim je i izgubio prvi set odlučio kako neće nastaviti dvoboj.

Inače, Ćorić je kod rezultata 3-3 imao tri vezane "break-lopte", no Herbert je zabio as te dva puta smešom okončao svoje uspješne izlaske na mrežu čime je anulirao prijetnju našeg igrača.

S druge strane Ćorić je kod vodstva Francuza od 3:2 uspio spasiti dvije "break-lopte", jednu servisom, a drugu nakon duže izmjene s osnovne linije.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
20:39 21.06.2019.

Neka se odmori za Wymbledoon !

Avatar TennisSpot
TennisSpot
08:43 22.06.2019.

slažem se , Wimbledon je pred vratima i treba se pripremiti