Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Halle

Ćorić predao četvrtfinale zbog bolova

Borna Ćorić
Foto: DPA/Pixsell
1/3
21.06.2019.
u 19:13

Ćorić je imao problema s leđima od samog početka turnira

Hrvatski tenisač Borna Ćorić neće obraniti naslov pobjednika na ATP turniru u Halleu osvojen prošle godine, on je zbog bolova u leđima predao četvrtfinalni susret Francuzu Pierre-Huguesu Herbertu nakon što je Herbert dobio prvi set sa 7:5.

Ćorić je imao problema s leđima od samog početka turnira u Halleu, a oni su se dodatno povećali sredinom prvoga seta.

Kod vodstva Herberta od 5:4 naš je igrač zatražio i pomoć fizioterapeuta, ali niti dodatna masaža nije popravila stanje pa je Ćorić po izgubljenom servisu kojim je i izgubio prvi set odlučio kako neće nastaviti dvoboj.

Inače, Ćorić je kod rezultata 3-3 imao tri vezane "break-lopte", no Herbert je zabio as te dva puta smešom okončao svoje uspješne izlaske na mrežu čime je anulirao prijetnju našeg igrača.

S druge strane Ćorić je kod vodstva Francuza od 3:2 uspio spasiti dvije "break-lopte", jednu servisom, a drugu nakon duže izmjene s osnovne linije.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
20:39 21.06.2019.

Neka se odmori za Wymbledoon !

Avatar TennisSpot
TennisSpot
08:43 22.06.2019.

slažem se , Wimbledon je pred vratima i treba se pripremiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije