SLIJEDI Struff

Ćorić odigrao odličan meč i izbacio Isnera

Foto: Reuters/PIXSELL
Ćorić odigrao odličan meč i izbacio Isnera
24.08.2017.
u 08:14
U četvrtfinalu Ćorić će igrati protiv Nijemca Jan-Lennarda Struffa (56. na ATP listi) i bit će to njihov prvi susret.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Winston-Salemu nakon što je noćas u 3. kolu svladao Amerikanca Johna Isnera sa 7:5, 6:2 poslije sat i 18 minuta igre.                        

  

Ćorić je protiv trećeg nositelja pružio odličnu partiju, pa je njegov protivnik imao vrlo malo prilika za "break". S druge strane, prvu prigodu za oduzimanje servisa Ćorić je imao kod 3:3 u prvom setu, ali nije uspio. No, šansu kod 5:5, kada je imao tri vezane "break lopte", nije ispustio.

U drugom setu Ćorić je izgubio samo tri poena na svoj servis, prvo je napravio "break" u trećem gemu, a potom još jedan za vodstvo 4:1 i time je praktično riješio meč u svoju korist.

Bio je to njihov drugi međusobni dvoboj, a u prvom, prošle godine u četvrtfinalu Davis Cupa između SAD-a i Hrvatske, slavio je Amerikanac.

U četvrtfinalu Ćorić će igrati protiv Nijemca Jan-Lennarda Struffa (56. na ATP listi) i bit će to njihov prvi susret.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DH
dalibor.hren
19:17 24.08.2017.

Kaj je Isner šlagiran?