ATP Queen's Club

Čilić završio nastup i u parovima

Foto: Reuters/Pixsell
Čilić završio nastup i u parovima
20.06.2019.
u 23:32
Mjesto u četvrtfinalu izborili su Splićanin Mate Pavić i njegov novi partner Brazilac Bruno Soares
Pogledaj originalni članak

Nakon poraza od Diega Schwartzmana u 2. kolu pojedinačne konkurencije na ATP turniru serije 500 u londonskom Queen's Clubu, Marin Čilić je završio nastup i u konkurenciji parova.

Zaigrao je uz Ivana Dodiga, a od hrvatske kombinacije bolji su bili Francuzi Chardy i Martin sa 7:5, 6:4.

Mjesto u četvrtfinalu izborili su Splićanin Mate Pavić i njegov novi partner Brazilac Bruno Soares. U 1. kolu su nadigrali Francuza Lucasa Pouillea i Švicarca Stana Wawrinku sa 5:7, 6:3, (10:5).

U četvrtak se prvi put nakon operacije kuka u službenom meču pojavio i Britanac Andy Murray koji je za povratak izabrao konkurenciju parova u Queen's Clubu.

Nekad najbolji igrač u pojedinačnoj konkurenciji zaigrao je u kombinaciji sa španjolskim veteranom Felicianom Lopezom i izborio mjesto u četvrtfinalu pobjedom 7:6 (5), 6:3 nad prvim nositeljima, Kolumbijcima Cabalom i Farahom.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DH
dalibor.hren
06:21 21.06.2019.

Vrijeme je za oproštajku!

SI
Sinuhit
06:15 21.06.2019.

Čilić je već dugo u krizi. I to psihičkoj. Samo što tone sve dublje. Dok ne riješi neke probleme u glavi (sam ili uz profesionalnu pomoć), nema više nikakve budućnosti. Nije mogao zaboraviti igrati, to je jasno, ali njegova labilnost ga uništava. To mu je oduvijek bila jače ili slabije izražena mana, koju je uspijevao nadvladati, pa bi postizao i vrhunske rezultate. To mu je i jedini način povratka prema uspješnosti i vrhu svjetskog tenisa.